4Diagnosztika uh Rendelő(Miskolc)

 


2-3-4 D-s terhességi UH

A vizsgálat ára tartalmazza a DVD-n rögzített vizsgálatot, a leletet és 1 db színes fényképet a magzatról. A 20-22. terhességi héttől, vagy ikerterhesség esetén a 20 perces 2-3-4 D-s UH - a vizsgálat rövid időtartama miatt - már nem ajánlott, inkább a hosszabb, 45 perces "babamozit" javasoljuk!

10000 HUF

2-3-4 D-s terhességi UH

A vizsgálat ára tartalmazza a DVD-n rögzített vizsgálatot, a leletet és 1 db színes fényképet a magzatról. A 20-22. terhességi héttől, vagy ikerterhesség esetén a 20 perces 2-3-4 D-s UH - a vizsgálat rövid időtartama miatt - már nem ajánlott, inkább a hosszabb, 45 perces "babamozit" javasoljuk!

7000 HUF

Emlők UH vizsgálata

A vizsgálat ára mindkét emlő és mindkét hónaljtáj vizsgálatát magába foglalja. 40 év feletti vendégeinknél csak abban az esetben vállaljuk az emlő ultrahang elvégzését, amennyiben a vizsgálatot megelőzően 2 éven belül történt mammográfia!

9000 HUF

Folliculometria

A menstruáció első napjától számított 10-14. napon végzett hüvelyi ultrahangvizsgálat, mellyel a peteérést vizsgáljuk (része a meddőségi kivizsgálásnak).

4000 HUF

Nőgyógyászati UH vizsgálat

A vizsgálat hasfalon keresztül történik, szükség esetén hüvelyi úton. A vizsgálatra kérjük telt hólyaggal érkezzen!

4000 HUF

Axilla UH vizsgálata

Az ár mindkét oldali hónaljtáj vizsgálatát tartalmazza

6000 HUF

Csecsemő csípő UH vizsgálat

Csecsemők csípőficam irányában történő szűrő-jellegű ultrahangvizsgálata

5000 HUF

Csecsemő komplett UH szűrés

A vizsgálat ára koponya, hasi és kismedence, valamint csípő ultrahangvizsgálatot tartalmaz.

10000 HUF

Csecsemő koponya UH vizsgálat

Az ultrahangvizsgálatra az elülső nagykutacs 6-18 hónapos kor közötti záródásáig van lehetőség, az agy anatómiai viszonyainak ábrázolásához.

5000 HUF

Érrendszer UH - végtagi erek

Alsó- és felső végtagi artériák, vénák vizsgálatát jelenti. A vizsgálat ára artériánként ill. vénánként értendő!

10000 HUF

Flowmetria

Áramlásvizsgálat - a magzat keringéséről ad felvilágosítást, az agyi erek és a főerek áramlásának ultrahangos vizsgálatával (32. terhességi héttől)

4000 HUF

Gyermek kismedence UH vizsgálat

A kismedence ultrahang vizsgálata telt hólyag mellett ideális. Kislányoknál a húgyhólyagot, a méhet és a petefészkeket vizsgáljuk, kisfiúknál a húgyhólyag mellett a prosztata és az ondóhólyagok megtekintésére van lehetőség.

4000 HUF

Kismedence UH vizsgálat

A vizsgálat hasfalon keresztül történik - elengedhetetlen feltétele a telt húgyhólyag! Nőknél a méh, a petefészkek és a húgyhólyag, férfiaknál a prosztata, az ondóhólyagok és a húgyhólyag vizsgálatára szolgál.

4500 HUF

Kontroll UH vizsgálat

Rendelőnkben végzett bármilyen UH vizsgálat 1 hónapon belüli, orvosunk által javasolt (leleten feltüntetett) ellenőrző vizsgálatát jelenti.

3000 HUF

Reflux UH vizsgálata

A csecsemők és kisgyermekek hasfalon keresztül történő ultrahangvizsgálata során a gyomortartalom nyelőcsőbe történő esetleges visszaáramlását figyeljük. A vizsgálatra éhgyomorral kell érkezni, és a vizsgálatot megelőző fél órában kb. fél liter folyadék (víz, tea) elfogyasztása szükséges. A vizsgálat alatt áttekintjük a hasüreg egyéb szerveit (máj, lép, vesék, stb.), telt hólyag esetén a kismedencei régiót is.

10500 HUF

Szülészeti UH vizsgálat

A vizsgálat hasfalon keresztül - esetleg hüvelyi úton - történik. A terhesség korai szakaszában kérjük telt hólyaggal érkezzen.

4000 HUF

Szülészeti UH vizsgálat - extra

A vizsgálat ára a szülészeti ultrahang vizsgálaton és leleten túl 2 db színes fotót tartalmaz a magzatról.

5000 HUF

Csecsemő hasi és csípő UH

Hasi ultrahang vizsgálat során a gyomor- béltraktust, a májat, az eperendszert, a hasnyálmirigyet, a lépet, a veséket, a mellékveséket és a hasi nagyereket vizsgáljuk. Kislányoknál a húgyhólyagot, a méhet és a petefészkeket, kisfiúknál a húgyhólyag mellett a prosztatát és az ondóhólyagokat tekintjük át. A csípő ultrahang vizsgálat a csecsemők csípőficam irányában történő szűrő jellegű vizsgálata.

8000 HUF

Csecsemő hasi és koponya UH

Hasi ultrahang vizsgálat során a gyomor- béltraktust, a májat, az eperendszert, a hasnyálmirigyet, a lépet, a veséket, a mellékveséket és a hasi nagyereket vizsgáljuk. A koponya ultrahang vizsgálatra az elülső nagykutacs 6-18 hónapos kor közötti záródásáig van lehetőség, az agy anatómiai viszonyainak ábrázolásához.

8000 HUF

Csecsemő hasi UH vizsgálat

A vizsgálat során a gyomor- béltraktus, a májat, az eperendszert, a hasnyálmirigyet, a lépet, a veséket, a mellékveséket és a hasi nagyereket vizsgáljuk. Kislányoknál a húgyhólyagot, a méhet és a petefészkeket vizsgáljuk, kisfiúknál a húgyhólyag mellett a prosztatára és az ondóhólyagok megtekintésére van lehetőség.

8000 HUF

Érrendszer UH - hasi erek

Az aorta, a veseartériák, májvéna vizsgálatát jelenti.

8000 HUF

Gyermek hasi és kismedence UH

A hasi ultrahangvizsgálatnál a beleknek és a gyomornak lehetőleg üresnek kell lennie, ezért kisgyermekek esetében 3-4 órás éhezés szükséges. A vizsgálat során a gyomor- béltraktust, a májat, az eperendszert, a hasnyálmirigyet, a lépet, a veséket, a mellékveséket, és a hasi nagyereket tekintjük át. A kismedence ultrahangvizsgálata telt hólyag mellett ideális. Kislányoknál a húgyhólyagot, a méhet és a petefészkeket vizsgáljuk, kisfiúknál a húgyhólyag mellett a prosztatára és az ondóhólyagok megtekintésére van lehetőség.

8000 HUF

Gyermek hasi UH vizsgálat

A hasi ultrahangvizsgálathoz a beleknek és a gyomornak lehetőleg üresnek kell lennie, ezért kisgyermekek esetén 3-4 órás éhezés szükséges. A vizsgálat során a gyomor- béltraktust, a májat, az eperendszert, a hasnyálmirigyet, a lépet, a veséket, a mellékveséket és a hasi nagyereket vizsgáljuk.

8000 HUF

Gyermek lágyrész UH vizsgálat

A lágyrész ultrahang vizsgálat bőr alatti képletek, a kötőszövetes állományban (zsírszövetben, izomszövetben) elhelyezkedő tapintható, esetleg fájdalmas elváltozások vizsgálatára szolgál. A vizsgálat ára egy régióra vonatkozik!

4000 HUF

Komplett hasi és kismedence UH

A vizsgálatra éhgyomorral kell érkezni: felnőttek esetében 5-6 órával a vizsgálat előtt történjen az utolsó étkezés! A hasi ultrahangvizsgálat a gyomor- béltraktus, a máj, az eperendszer, a hasnyálmirigy, a lép, a vesék, a mellékvesék és a hasi nagyerek vizsgálatát jelenti. A kismedence ultrahangvizsgálata során a húgyhólyag, hölgyeknél a méh és a petefészkek, uraknál a prosztata és az ondóhólyagok vizsgálata történik.

7000 HUF

Lágyrész UH vizsgálat

A lágyrész ultrahang bőr alatti képletek, a kötőszövetes állományban (zsírszövetben, izomszövetben) elhelyezkedő tapintható, esetleg fájdalmas elváltozások vizsgálatára szolgál. A vizsgálat ára egy régióra vonatkozik.

4500 HUF

Pajzsmirigy UH vizsgálat

A vizsgálat során a pajzsmirigyet, a nyálmirigyeket, a nyaki nyirokcsomókat és környezetüket vizsgáljuk.

6000 HUF

Érrendszer UH - nyaki erek

Az agyat ellátó erek vizsgálatát jelenti.

10000 HUF

Here UH vizsgálat

A hereállomány gyulladásainak és daganatainak, artériás keringésének, a mellékherék elváltozásainak, valamint a herezacskó űrterének és ereinek vizsgálata.

7000 HUF

Ízületek UH vizsgálata

A porc, az inak és ínhüvelyek, a szalagok, az izmok, esetleg a csonthártya és a csontfelszínhez közeli képletek vizsgálatára szolgál. A vizsgálat ára egy régióra vonatkozik! Minden további régió 4000 Ft/db.

6000 HUF

Leírás

Vannak betegségek, melyek csak akkor gyógyíthatók eredményesen, ha időben felismerésre kerülnek! Az egyik legkézenfekvőbb diagnosztikai módszer az ultrahang vizsgálat, mely fájdalom- és mellékhatás mentes. A 2009. novemberében nyílt ultrahang rendelő, Magyarország legkorszerűbb ultrahang gépével (Medison Accuvix V20), melynek egyedülálló volumen akvizíciós technológiája, kivételesen sokoldalú képfeldolgozási teljesítménye jelentősen megnöveli a diagnózis pontosságát és megbízhatóságát. Nagy tapasztalattal rendelkező orvosaik és szonográfusaik közreműködésével a 4D "babamozi" mellett az alábbi vizsgálatokra van még lehetőség...

Térkép: