Dr. Encs ErzsébetGyógytornász, Rehabilitációs orvos, ... (Nyíregyháza)

 


Leírás

1989-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd 1994-ben reumatológiából és fizioterápiából tett szakvizsgát. A reumatológiai vizsgálatok célja a mozgásszervi panaszok hátterének megismerése. Ehhez röntgen, labor, valamint szükség esetén egyéb modern képalkotó vizsgálatok, mint az ultrahang, a CT, vagy az MRI elvégzése szükséges. A kezelések célja a panaszok enyhítése, a mozgásfunkciók helyreállítása és megőrzése, a deformitások kialakulásának megelőzése. A reumatológiai kezelés a megfelelő életmód kialakítására koncentrál főleg gyógytorna és fizikoterápia segítségével, ami esetenként célirányosan kerül gyógyszeres terápiával kiegészítésre.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

VIZSGÁLAT

10



Nyíregyháza - 2019.02.25.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott, majd tisztán, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos igazán emberséges, körültekintő és nagy tudású szakember.

Az ár-érték aránnyal igencsak meg vagyok elégedve.

Emberséges: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!