Dr. Czifra ImreNőgyógyász, ... (Debrecen)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

NŐGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLAT

9.6



Debrecen - 2019.03.08.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben több, mint 1 teljes órát kellett várni a soromra.

A részletes vizsgálat nagyjából 45 percig tartott, ezután az orvos könnyen megérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat éppen hogy csak érezhető fájdalmat tapasztaltam. Az orvos módfelett kedves, fölöttébb figyelmes és nagy tudású szakember.

Az ár-érték aránnyal teljes mértékben meg vagyok elégedve.

Kedves: 10/10
Szakmai felkészültség: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.02.12.

Nincs

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kevesebb, mint 30 percet vett igénybe, ezt követően tisztán, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán kedves, gondos és felkészült szakember.

Az ár-érték aránnyal maximálisan meg vagyok elégedve.

Figyelmes: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

SZŰRÉS VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.01.18.

Emberséges

Várakozási idő

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben több, mint EGY ÓRA várakozás után fogadtak csak.

A részletes vizsgálat nagyjából 45 percig tartott, utána az orvos könnyen megérthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. A véleményem az orvosról, hogy kiemelkedően emberséges, fölöttébb figyelmes és szamailag felkészült.

Az ár-érték arány kiváló.

Precízitás: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!