Dr. Tuboly CsabaFül-orr-gégész (Veszprém)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

HALLÀS VIZSGÀLAT VIZSGÁLAT

10



Veszprém - 2019.03.22.

Időbeosztàs

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 1 órán belül fogadtak csak.

A részletes vizsgálat kicsivel több, mint 5 percig tartott, majd az orvos tisztán, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos módfelett finom modorú, akkurátus és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték aránnyal maximálisan meg vagyok elégedve.

Professzionalizmus: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT

10



Veszprém - 2019.03.15.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

A részletes vizsgálat nagyjából negyed óráig tartott, utána az orvos tisztán, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy szerfelett jó modorú, aprólékos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány ideális.

Kézséges: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

FÜLLGYULLADÁS VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

10



Veszprém - 2019.03.08.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kicsivel több, mint 5 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat és kezelés alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A kezelést nagyjából pár nap fájdalommentes felépülési időszak kísérte.

Az orvos rendkívül kézséges, lelkiismeretes és szakmájának kiválósága.

Nem gyógyított meg a kezelés. Az ár-érték aránnyal nagyon elégedett vagyok.

Kedves: 10/10
Alapos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ALLAPOTFELMERESEN VIZSGÁLAT

10



Veszprém - 2019.03.01.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kicsivel több, mint negyed órát vett igénybe, aztán tisztán, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos szerfelett rendes, akkurátus és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Figyelmes: 10/10
Kedves: 10/10
Ajánlanám: Igen!

FÜL VIZSGALAT VIZSGÁLAT

10



Veszprém - 2019.03.01.

Egyelőre minden rendben van.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kicsivel több, mint 5 percig tartott, utána tisztán, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos szerfelett rendes, akkurátus és profi szakember.

Kifejezetten meg vagyok elégedve az ár-érték aránnyal.

Lelkiismeretes: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!