Dr. Levente JuhászSzemész (Debrecen)

 


Specializációk

Leírás

1992-ben érettségiztem a Kossuth Lajos Tudományegyetem Gyakorló Gimnáziumában.

Általános Orvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában szereztem 1999-ben. Ezt követően szemészet szakirányt választottam, s ugyanitt tettem le a Szemészet Szakvizsgámat 2004-ben.

2011-ben Látszerész képesítést szereztem.

1999-ót a Kenézy Gyula Kórház Rendelőintézet EÜ. Szolg. Nonprofit Kft. Szemészeti Osztályán dolgozom. Itt látom el a benn fekvő és ambuláns betegeket, felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Lehetőségem nyílik az osztály keretein belül különböző szemészeti műtétek végzésére és krónikus szemészeti betegek követésére.

Emellett szemészeti magánrendelésemen – 4026 Debrecen, Vasöntő u. 4. sz. - is módomban áll fogadni az érdeklődőket, pácienseket. Bejelentkezés telefonon +52 és +70/311-7719 és személyesen is lehetséges. Magánrendelés keretében a betegek ellátásán túl kontaktlencséket illesztek, szemüvegeket rendelek, készítek.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

KONTROLL VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.02.15.

Embert próbáló volt elérni a rendelőt, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, utána tisztán, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvos rendkívül jó modorú, aprólékos és felkészült szakember.

100%-osan elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Kedves: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!