Test-Mester(Budapest, II. kerület)

zárva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 09:00 - 18:00
Kedd 09:00 - 18:00
Szerda 09:00 - 18:00
Csütörtök 09:00 - 18:00
Péntek 09:00 - 18:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Fülakupunktúra

A fülben, csakúgy mint a talpon és a tenyéren, megtalálható a testünk teljes lenyomata. Ha a testünkben valahol megbomlik az egyensúly (betegek leszünk), akkor a fülben a test adott zónájának megfelelő pontot stimulálva gyógyító hatást tudunk kiváltani a test problémás területén.

2500 HUF

Kineziológia

A kineziológia kifejezés a görög kinesi=mozgás és logos=tan szavak összetételéből ered, a mozgás tudományát jelenti. Egy alternatív személyiség-képesség és készségfejlesztő módszer. Az izom tesztelés mint manuális biofeedback minden kineziológiai szakterület alapja. A kezelések célja a jelen és múltbéli stresszek feloldása, speciális korrekciós technikák segítségével.

7000 HUF

Leírás

Köszöntjük Önt oldalunkon! Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink széles választékából Ön is megtalálja az igényeinek megfelelőt. Szalonunkban testét és lelkét kényeztető szolgáltatások közül választhat! Ha az oldalainkon található tájékoztatást követően megválaszolatlan kérdése marad telefonon vagy e-mailben is készséggel állunk a rendelkezésére. Kellemes böngészést kívánunk, és reméljük hamarosan személyesen is megismerjük Önt! a Test-Mester csapata

Térkép: