Dr. Regdon IrénBelgyógyász, ... (Budapest, XVIII. kerület)

nyitva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő Zárva
Kedd Zárva
Szerda Zárva
Csütörtök 07:00 - 13:00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Térkép:

Megbízható vélemények

VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.03.22.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 1 óra várakozás után fogadtak csak.

A részletes vizsgálat fél óránál rövidebb ideig tartott, ezután az orvos közérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy bámulatosan kedves, figyelmes és elképesztően felkészült.

Az ár-érték arány példás.

Professzionalizmus: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

REUMATOLÓGIAI VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.01.06.

Nagyon figyelmes, szakmailag maximális.

Elégedett voltam mindennel.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 1 óra várakozás után fogadtak csak.

A tüzetes vizsgálat nagyjából 45 percig tartott, ezt követően az orvos közérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. A véleményem az orvosról, hogy kiemelkedően segítőkész, gondos és szamailag felkészült.

Az ár-érték aránnyal teljes mértékben meg vagyok elégedve.

Gondosság: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

REUMATOLÓGIAI VIZSGÁLAT

8.9



Budapest - 2018.12.07.

Szakmailag felkészült.

Túl gyors, feszélyeztette válik az ember.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben több, mint 1 teljes órát kellett várni a soromra.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami 1 óránál rövidebb ideig tartott, utána nagyjából érthetően tájékoztatott, de lehetett volna jobban megnyugtató.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy bámulatosan finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Figyelmes: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!