Grezner MónikaGyógytornász, Rehabilitációs orvos, ... (Budapest, XIV. kerület)

 


Leírás

A paralimpiai csapat gyógytornásza, egészségügyi koordinátora, a porckorongsérv specialistája, McKenzie A, B, C végzettséggel rendelkezik. Kifejezetten a gerincoszlop ágyéki és nyaki szakaszán kialakult gerincsérv (porckorongsérv) gyógyításával foglalkozik. Az általa nyújtott komplex kezeléssel a gerincsérv tünetei nagyon hatékonyan kezelhetőek, és megelőzhető a műtéti úton történő gyógyítás.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

GERINC VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.02.15.

Idő

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

A tüzetes vizsgálat nagyjából 1 óráig tartott, majd az orvos közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán jó modorú, pontos és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték aránnyal 100%-osan elégedett vagyok.

Kézséges: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

GERINC VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.02.15.

Gyorsasàg

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kb. 45 percig tartott, majd világosan és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy módfelett jó modorú, alapos és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték arány szuper.

Aprólékos: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!