Te itt vagy: 

>>>>

Dr. Vétek Lajos László

Dr. Vétek Lajos LászlóUrológus, ... (Győr)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

UROLÓGIAI VIZSGÁLAT

9.9



Győr - 2019.04.01.

a rendelő környezete

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

A részletes vizsgálat kicsivel több, mint 5 percig tartott, majd az orvos világosan, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat erős fájdalmat éreztem közben. Az orvos módfelett finom modorú, gondos és naprakész volt.

Az ár-érték arány kiváló.

Gondosság: 10/10
Alapos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

UROLÓGIAI VIZSGÁLAT

10



Győr - 2019.03.26.

váróterem

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kicsivel több, mint 5 percig tartott, ezt követően tisztán, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvos szerfelett segítőkész, lelkiismeretes és szamailag felkészült.

Az ár-érték aránnyal mélységesen meg vagyok elégedve.

Alapos: 10/10
Szakmai felkészültség: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT

10



Győr - 2019.02.15.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kb. 10 percig tartott, ezt követően világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Amelett, hogy az orvos igazán rendes, lelkiismeretes és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték arány nagyszerű.

Szakmai felkészültség: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

UROLÓGIA VIZSGÁLAT

9.7



Győr - 2018.12.14.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kb. 10 percig tartott, ezután közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat közben enyhe fájdalmat tapasztaltam. Az orvosról elmondható, hogy módfelett emberséges, gondos és szamailag felkészült.

Az ár-érték aránnyal fölöttébb elégedett vagyok.

Professzionalizmus: 10/10
Alapos: 10/10
Ajánlanám: Igen!