Dr. Farkas AntalUrológus, ... (Debrecen)

 


Leírás

Az általános orvosi diploma megszerzése után 1999-ben jeles minősítéssel tett szakvizsgát urológiából. 1998-ban alapszintű és haladó lézersebészeti tanfolyamon vett részt. 2007-ben PhD doktori fokozatot szerzett. Szakmai érdeklődésének középpontjában a lézerek urológiai alkalmazása, az urológiai-laparoscopia, az endourológia valamint az uro-onkológiai sebészet áll.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

PROSZTATA VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.03.23.

Minden rendben

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott, utána közérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról elmondható, hogy szerfelett segítőkész, fölöttébb figyelmes és elképesztően felkészült.

Az ár-érték arány kitűnő.

Lelkiismeretes: 10/10
Kedves: 10/10
Ajánlanám: Igen!

KONTROLL VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2018.12.27.

Barátságos.

Nem tudok ilyet.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, ezután a rendelőben madnem 1 teljes órát kellett várni a soromra.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kb. 25 percig tartott, majd tisztán, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos rendkívül finom modorú, figyelmes és nagy tudású szakember.

Az ár-érték arány nagyszerű.

Alapos: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!