Wenczl MónikaFogorvos, ... (Budapest, XII. kerület)

 


Leírás

A szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem, majd 1996-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem fogorvosi diplomát summa cum laude minősítéssel, kiváló fogorvostanhallgató kitüntetéssel.

1996-tól a Központi Stomatológiai Intézetben dolgozom. Szakképzésem során az Intézet gyermekfogászati, konzerváló fogászati, protetikai és paradontológiai szakrendelésein dolgoztam hosszabb ideig, részt vettem a fővárosi központi ügyelet és ambulancia munkájában is.

2000-ben fog- és szájbetegségek szakvizsgát szereztem, azóta a konzerváló fogászati osztályon dolgozom. Rendszeresen részt veszek az Intézet belső képzési és tudományos programjában, a fogorvostanhallgatók és a fogászati asszisztensek oktatásában.

2005-ben megszereztem az EU-konform konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa címet.

2008-tól a Budai Egészségközpont fogorvosi részlegét vezetem, elsősorban esztétikai és konzerváló fogászati, protetikai (fogpótlások), paradontológiai (fogágybetegségek) és gyermekfogászati pácienseket kezelek, angol és német nyelven is. Három gyermek édesanyjaként kellő megértéssel kezelem a szorongó gyermekeket és felnőtteket.

Térkép:

Képek: