Dr. Nábelek PiroskaBelgyógyász, ... (Budapest, XVIII. kerület)

 


Amire megoldást nyújt

Leírás

1991-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi szakvizsgát, ezt követően 1996-ban belgyógyászatból, 1999-ben kardiológiából és üzemorvostanból, majd 2003-ban háziorvostanból tett szakvizsgát. Klinikai kórházi gyakorlatot hazai és külföldi intézményekben egyaránt végzett. Rendszeresen részt vesz hazai és nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken. A Live Medic orvosi centrumban non-invazív kardiológiai diagnosztikát, szív- és érrendszeri betegségek, koszorúér betegségek, ritmuszavarok, magas vérnyomás, szívbillentyű elváltozások, szívelégtelenség, ezek megelőzését, kivizsgálását és kezelését, nyomon követését végzi. Emellett általános belgyógyászati betegségek kezelésével, gondozásával, foglalkozás-egészségügyi tevékenységgel, menedzserszűréssel foglalkozik.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

ÜZEMORVOSI VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.02.15.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely nagyjából negyed óráig tartott, majd közérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy bámulatosan kedves, fölöttébb figyelmes és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték aránnyal igencsak meg vagyok elégedve.

Kedves: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ÜZEMORVOSI VIZSGÁLAT VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.02.09.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely nagyjából negyed óráig tartott, majd közérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül segítőkész, lelkiismeretes és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték arány példás.

Precízitás: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!