Dr. Baloghné Czuczor ViktóriaBelgyógyász, ... (Nyíregyháza)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

VASTAG BÉL TÜKRÖZÉS VIZSGÁLAT

9.8



Nyíregyháza - 2019.03.22.

Az orvos elérése telefonon

Nehéz, körülményes volt az orvost elérni, nem tudtam egyszerűen időpontot foglalni, a rendelőben aránylag gördülékenyen fogadtak, bár 30 perc kellett várakoznom.

A részletes vizsgálat kicsivel több, mint 5 percig tartott, ezt követően az orvos tisztán, jól érthetően elmagyarázott mindent és megnyugtatott.

A vizsgálat erős fájdalmat éreztem közben. Az orvos bámulatosan segítőkész, figyelmes és naprakész volt.

Az ár-érték aránnyal abszolút meg vagyok elégedve.

Precízitás: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

GYOMOR VIZSGÁLAT

9.6



Nyíregyháza - 2018.12.28.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

A tüzetes vizsgálat kicsivel több, mint 5 percig tartott, majd az orvos közérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat éppen hogy csak érezhető fájdalmat tapasztaltam. Az orvos rendkívül kézséges, körültekintő és szakmájának kiválósága.

Kifejezetten meg vagyok elégedve az ár-érték aránnyal.

Aprólékos: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

GYOMOR VIZSGÁLAT

10



Nyíregyháza - 2018.12.21.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami pár percet vett igénybe, ezután közérthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. A véleményem az orvosról, hogy rendkívül kedves, akkurátus és profi szakember.

Az ár-érték aránnyal igencsak meg vagyok elégedve.

Gondosság: 10/10
Szakmai felkészültség: 10/10
Ajánlanám: Igen!