Takács HajnalkaBelgyógyász, ... (Budaörs)

 


Leírás

A Budaörsi Egészségügyi Központban és a Biatorbágyi Egészségházban dolgozik dietetikusként. Fő profilja a diabeteses betegek diétás kezelése. A Budaörsi Cukorbeteg Egyesület alelnökeként igyekszik tenni azért, hogy teljes értékű életet élhessenek a diabetesben szenvedő betegek is!

Diplomáját a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar dietetikus szakán szerezte. Tanulmányai eredményeképpen köztársasági ösztöndíjban részesült. Gyakorlatait a Kútvölgyi Kórház sebészeti és belgyógyászati osztályán, a Szent István Kórház gyermekosztályán, az Uzsoki utcai Kórház belgyógyászati osztályán és a Rókus Kórház geriátriátriai osztályán töltötte.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

DIETETIKUS KONZULTÁCIÓ ÉS TANÁCSADÁS VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

9.3



Budaörs - 2019.01.11.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

Az nagyjából alapos vizsgálat 1 óránál rövidebb ideig tartott, aztán az orvos könnyen és jól érthetően és biztonsgáot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat és kezelés egyáltalán nem járt fájdalommal. A kezelés után nem volt lábadozási időszak.

Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán emberséges, alapos és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

A gyógykezelés nem oldotta meg a problémám. Az ár-érték arány szuper.

Kézséges: 10/10
Alapos: 8/10
Ajánlanám: Igen!

DIETETIKUS VIZSGÁLAT

10



Budaörs - 2018.11.30.

Közvetlensége

Nincs ilyen

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami EGY ÓRÁNÁL tovább tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Emberséges: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!