Itt vagy: 

>>>>

Dr. Fehér Ákos

Dr. Fehér ÁkosFogorvos, ... (Sopron)

 


Leírás

A fogorvosi diploma megszerzését követően a szegedi Fogászati és Szájsebészeti Klinika Szájsebészeti Osztályára került, ahol 1986-ban Fog- és Szájbetegségekből, 1990-ben Száj- Arc- és Állcsontsebészetből tett szakvizsgát. Fokozatosan bekapcsolódott a Szájsebészeti Osztály tudományos- és oktatótevékenységébe, közben 1991-ben tanársegéddé, majd1995-ben egyetemi adjunktussá nevezték ki.

Rendszeresen részt vesz hazai és külföldi tudományos konferenciákon és számos publikációja jelenik meg különböző szaklapokban. Tudományos előadást tartott többet között Brüsszelben, Linzben, Helsinkiben és Edinburghban.

Számos külföldi klinikán-kórházban tevékenykedett vendégorvosként. Főorvosként egy évet töltött el a welsi kórházban (Ausztria), majd több hónapot az Egyesült Emirátusokban, Al Ain város kórházának szájsebészeti osztályán.

Feleségével, dr. Wicker Tímeával Sopronba költözésüket követően, 1992-ben nyitották meg a belváros szívében található magánpraxisukat.

A “high-tech” felszereltségű, modern, ötszékes rendelőben minden fogászati szakág magas szinten képviselt (implantológia, parodontológia, endodoncia,fogszabályozás, protetika, esztétikai fogászat, profilaxis).

A praxis 6 orvosa közül négy egyetemi klinikán tevékenykedett oktatóként, így mondhatjuk, hogy a praxis valójában egy fogászati klinika “kicsiben”.

Térkép:

Képek: