Dr. Prágai KatalinFogorvos, ... (Szeged)

 


Leírás

Egyetemi tanulmányaimat 1974-ben fejeztem be a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Szakon. 1978-ban szakvizsgáztam fog- és szájbetegségek tudományából, de a fogorvoslás iránti vonzalmam a folyamatos továbbképzésben, önképzésben teljesedik ki a mai napig. Ennek fontosságát, és a precizitást, az emberre való teljes figyelmet, édesapámtól és tanítómesteremtől dr. Prágai Géza egyetemi tanártól kaptam örökül, aki több egyetemi évfolyam fogorvos hallgatóinak máig emlegetett és tisztelt oktatója volt. A fogorvosi szakma szeretetét, a pontosságot, és a munka tiszteletét igyekszem átadni fiamnak, dr. Györe Balázs Gézának. Új és visszatérő hazai és külföldi pácienseim igazolják eddigi munkámat.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

MEGBESZÉLÉS VIZSGÁLAT

10



Szeged - 2019.03.01.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

A részletes vizsgálat kicsivel több, mint 5 percig tartott, majd az orvos könnyen megérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A véleményem az orvosról, hogy szerfelett rendes, pontos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Maradéktalanul elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Emberséges: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!