Dr. Nagy IstvánBelgyógyász, ... (Szeged)

 


Leírás

Az általános orvosi diplomát 1981-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, 1988-ban belgyógyászatból, majd 1991-ben gasztroenterológiából tett szakvizsgát. 1981 és 1984 között a salgótarjáni Nógrád Megyei Kórház és Rendelőintézet I. sz. Belgyógyászati Osztályán belgyógyász segédorvosként dolgozott, majd 1984 és 1987 között a Magyar Tudományos Akadémia TMB kutatói ösztöndíjasa volt a SZOTE I. sz. Belgyógyászati Klinikáján. 1987 óta a SZOTE (SZTE) I. sz. Belgyógyászati Klinika munkatársa, jelenleg mint klinikai főorvos, a hepatológiai osztály és kutatólaboratórium, valamint a regionális vírushepatitisz kezelő centrum vezetője.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

MÁJPROBLÉMA VIZSGÁLAT

9.7



Szeged - 2019.03.01.

nincs

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben fél óránál kevesebbet kell várnom.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott, utána értheően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül rendes, lelkiismeretes és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték arány ideális.

Kézséges: 10/10
Lelkiismeretes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

HEPATOLÓGIA VIZSGÁLAT

9.2



2019.02.16.

Bonyolult, időigényes volt elérni a rendelőt, hogy időpontot tudjak foglalni, a rendelőben hosszú volt a várakozási idő, több mint 60 perc alatt kerültem sorra.

A vizsgálat lehetett volna alaposabb, de azért figyelmesen vizsgált meg az orvos, ami nagyjából 30 percig tartott, ezután az orvos tisztán, jól érthetően elmagyarázott mindent és megnyugtatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy módfelett rendes, alapos és szamailag felkészült.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem tökéletes.

Professzionalizmus: 10/10
Aprólékos: 8/10
Ajánlanám: Igen!

VÉRVÉTEL VIZSGÁLAT

9.6



Szeged - 2019.02.10.

nem tudok

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána a rendelőben nagyjából 25 percet vártam és már fogadtak is.

A vizsgálat lehetett volna alaposabb, de azért figyelmesen vizsgált meg az orvos, ami 1 óránál rövidebb ideig tartott, ezután az orvos tisztán, jól érthetően elmagyarázott mindent és megnyugtatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. A véleményem az orvosról, hogy módfelett kedves, akkurátus és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték aránnyal teljesen elégedett vagyok.

Gondosság: 10/10
Precízitás: 8/10
Ajánlanám: Igen!

MANDULA VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

9.5



Szeged - 2019.01.25.

Az ár

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

A részletes vizsgálat pár percet vett igénybe, majd az orvos világosan, jól érthetően tájékoztatott, de egy kicsit lehetett volna jobban megnyugtató.

A vizsgálat és kezelés alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A gyógykezelést 1-2 nap fájdalommentes felépülés követte.

A véleményem az orvosról, hogy rendkívül kedves, körültekintő és nagyon felkészült.

A gyógykezelés nem oldotta meg a problémám. Összeségében túl drágának gondolom.

Lelkiismeretes: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Nem.