Dr. Szilvási FerencNőgyógyász, ... (Debrecen)

 


Amire megoldást nyújt

Leírás

1997-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2002-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Rendelésein általános nőgyógyászati problémák kivizsgálásán és kezelésén kívül, várandósgondozás és rákszűrés is lehetséges.

Térkép:

Megbízható vélemények

MŰTÉT UTÁNNI KONTROLL VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.03.16.

-

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

A részletes vizsgálat kb. 25 percig tartott, aztán az orvos közérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A véleményem az orvosról, hogy rendkívül kedves, figyelmes és nagy tudású szakember.

Az ár-érték arány kiváló.

Lelkiismeretes: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

NŐGYÓGYÁSZATI SZŰRÉS VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.03.09.

?

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kevesebb, mint 30 percet vett igénybe, utána közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos rendkívül segítőkész, pontos és felkészült szakember.

100%-osan elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Professzionalizmus: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ELLENŐRZÉS VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.02.15.

Rendben ment az időpont foglalás, majd a rendelőben azonnal fogadtak, nem volt várakozási idő.

A tüzetes vizsgálat kb. 10 percig tartott, utána az orvos világosan és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Amelett, hogy az orvos kiemelkedően jó modorú, figyelmes és elképesztően felkészült.



Kedves: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!