Dr. Brandl BeatrixFül-orr-gégész (Budapest, II. kerület)

 


Leírás

1974-ben diplomát szerzett a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán CUM LAUDE minősítéssel.
1974 - 1985 az Uzsoki utcai Kórház Fül-Orr-Gégészeti, Fej-Nyaksebészeti Osztályán dolgozott.
1978-ban szakvizsgát tett jeles eredménnyel.
1985 – 1991 az budapesti Örs Vezér téri Rendelőintézet csoportvezető főorvosa volt. Ez idő alatt szervezett továbbképzések keretében, valamint saját szabadideje ráfordításával jártasságot szerzett plasztikai sebészeti műtétek végzésében részben a Honvéd Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályán, részben az István Kórház Égés-Plasztikai Osztályán.
1991 - 2008 a Fővárosi Onkoradiológiai Központ onkoplasztikai sebész főorvosaként dolgozott.
Kiemelt szakterülete az arcon és a nyakon keletkezett jó- illetve rosszindulatú bőrtumorok biztonságos eltávolítása a követendő optimális biztonsági határral, de a legkevesebb értékes ép szövet elvesztésével. Ennek érdekében, elsőként vezette be hazánkban az általa módosított Mohs-féle metódust az arc rosszindulatú bőrtumorainak műtéti eltávolításánál.
1991-ben megalapította az ART MEDIC Magánklinikát. 1993-ban, az intézmény orvosigazgatójaként fogászati ellátással bővítette a klinika profilját. Hazánkban elsőként vezette be a privát egészségügyben a fogászati beavatkozások szükség esetén altatásban történő elvégzését.
2008-tól főállásban vezeti az ART MEDIC Plasztikai Sebészetet és az ART MEDIC Fogászatot. Sebészi munkája mellett komoly energiát fordít a két intézmény szakmai és technikai fejlesztésére, és a legújabb terápiás eljárások bevezetésére.
Az új trendeknek megfelelően az ART MEDIC Plasztikai Sebészet is nagy figyelemmel fordul a non invazív bőrmegújító, bőrfiatalító technikák felé. Dr. Brandl Beatrix is nagy gyakorlattal és igen jó eredménnyel végzi az új eljárások közül a dermabrázót, a gyümölcssavas hámlasztást és főleg a legújabb és leghatékonyabb anyagokat felhasználva a mesotherápiás bőrfiatalítást.

Térkép:

Képek: