Te itt vagy: 

>>>>

Dr. Bánhegyi Róbert János

Dr. Bánhegyi Róbert JánosBelgyógyász, ... (Gyula)

 


Leírás

2000-ben a Debreceni Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Infektológiai Osztályán kezdett dolgozni. A belgyógyászati rezidensi, és szakgyakornoki évek során számos képzési helyen ismerkedett az orvostudomány eredményeivel és lehetőségeivel. 2004-től az Onkológiai és Sugárterápiás Osztály munkacsoportjának tagja. 2006-ban belgyógyászatból, majd 2008-ban haematológiából tett szakvizsgát. 2009-ben a Kórház Mezőhegyesi Krónikus Betegellátó Osztályának élére került, melyet egy évig sikeresen vezetett. 2010-ben klinikai onkológiából szakvizsgázott, majd 2011-ben kórházi adjunktusi kinevezést kapott. Még ugyanebben az évben háziorvostanból licence-vizsgát tett. 2012-ben az Onkológiai Osztály osztályvezető-helyettese lett, majd 2013-ban kórházi főorvosi kinevezést nyert. 2014-ben palliatív orvoslásból tett licence vizsgát és posztgraduális képzés keretében egészségügyi menedzsment specialista tanulmányokat kezdett.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

TELEFONON BESZÉLTÜNK

9.6



Gyula - 2019.01.11.

Humánus, szakértelemmel , türelemmel, jóindulattal , odaadóan kezeli a beteget.

Az állami szolgaltatások

Nehéz, körülményes volt az orvost elérni, nem tudtam egyszerűen időpontot foglalni.

Az orvos világosan téjékoztatott, azonban nem nyugtatott meg.

Még tart a gyógykezelést követő jelenetős fájdalommal járó felépülési időszak.

Az orvos rendkívül kézséges, körültekintő és szamailag felkészült.

A kezelésnek várhatóan több, mint 4 hónap múlva lesz vége. Az ár-érték aránnyal maximálisan meg vagyok elégedve.

Professzionalizmus: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!

PRIVAT VIZSGÁLAT

10



Gyula - 2018.12.07.

A szakszerű tajékoztatás.

Szinte semmi .

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami fél óránál rövidebb ideig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Gondosság: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!