Lívia szépségszalon(Szombathely)

zárva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 08:00 - 18:00
Kedd 08:00 - 18:00
Szerda 08:00 - 18:00
Csütörtök 08:00 - 18:00
Péntek 08:00 - 18:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Bőrgyógyászat
Mozgásszervi rehabilitáció
Plasztikai sebészet
Természetgyógyászat

Ajakfeltöltés

A ráncok jelentkezése az arcbőrön a kor előre haladtával egyre erőteljesebb. A kollagén és az elasztin a bőr szöveteinek fontos alkotórészei, amelyek az idő múlásával nemcsak lebomlanak, hanem termelésük is csökken, ezáltal a bőr veszít rugalmasságából és megereszkedik. Ezek a jelenségek az öregedő arcon fokozottan jelentkeznek és petyhüdt hatást keltenek. A bőr meglazulása, a bőr alatti szövetek zsugorodása, az öregedés első megnyilvánulásai. A zsírpárnák csökkennek vagy eltűnnek, a ráncok, redők mélyülnek, szaporodnak, a szemek besüppednek, az arc kontúrjai elvesztik jellegzetességeiket. Mindez együtt jár a fáradtabb, idősödő arckifejezéssel, amely mai világunkban sok ember számára nehezen elfogadható, egyaránt hátrányt jelent a magánéletben vagy a munkában.

43000 HUF

HAJGYÓGYÁSZAT MIKRO-WEBKAMERÁVAL

A legáltalánosabb hajhullás napi kb. 150 hajszál elvesztésével jelentkezik, fizikai vagy testi tünetek nélkül.Az átmeneti jellegű hajvesztésnél az okok elmúltával, a kezelés hatására a hajhagymák újból megerősödnek és az érintett területeken csakhamar ismét megjelennek az első szálacskák. A tartós hajhullás okai általában genetikailag kódoltak és összefüggésben vannak a hormonális rendszer változásaival. A hajvékonyodás, hajhullás, hajritkulás és a kopaszodás az 50. életév körül a férfiak 50%-át, a nők 15%-át érinti. De sokan szenvednek 20-as és 40-es életéveik között is. A megváltozó hajkorona komoly önértékelési zavarokhoz, társasági- beilleszkedési panaszokhoz vezethet.

5000 HUF

Kémiai mélyhámlasztás

Az idők kezdet óta vágytak a nők a fiatal ragyogó bőrre. Az ókori Egyiptomban tejben fürdött. A Francia Forradalom idején az udvarhölgyek érett borban fürödtek, hogy bőrüket ápolják. Ismerték a gyümölcsök és más ételek jótékony hatását a bőrükre. Ezek valójában az alfa-hidroxi savak, amelyek a bőrt egészségessé, fiatalosan ragyogóvá, puhává varázsolják. Csak az 1970-es években igazolták tudományosan is az AHA-k hatékonyságát

15000 HUF

Kollagén indukciós kezelés

ORVOSESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

20000 HUF

PRP kezelés-Drakula terápia

Körülbelül 27 éves korunktól kezdve a bőrünk elkezd öregedni és sajnos az arc bőrének öregedése a legszembetűnőbb. Kevesebb kollagént és elasztint termel, csökken a sejtek száma, a sejt közötti állomány (hyaluronsav), és a bőr zsírrétege is. Ezek a következőkhöz vezetnek: változik a bőr szerkezete, tömörsége, hidratáltsága, rugalmassága és kialakulnak a ráncok, megereszkedik a bőr.

85000 HUF

Leírás

Belvárosi szalonunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy mindezen szolgáltatásokat nyugodt, kellemes, exkluzív környezetben kínáljuk Önnek. Minden kedves vendégünket kávéval, üdítővel vagy teával várjuk. Reméljük, hogy gyönyörű szalonunk bemutatása elnyeri tetszését és ellátogat hozzánk személyesen is! További információkért és tanácsadásért forduljon szépségápolási szakértőinkhez, munkatársaink a hét minden munkanapján készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Térkép: