Te itt vagy: 

>>>

Dr. Balku Enikő

Dr. Balku EnikőGyermekorvos, ... (Nyíregyháza)

 


Specializációk

Leírás

1963-ban született Kölcsén. Középiskolai tanulmányit Nyíregyházán a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban végezte. 1987-ben szerzett orvosi diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. 1991-ben csecsemő és gyermekgyógyászatból, 1998-ban csecsemő és gyermekkardiológiából tett szakvizsgát. 1987 óta a Jósa András Kórház I.sz. Gyermekosztályán dolgozik. Jelenleg az osztály Csecsemő részlegén dolgozik, valamint gyermekkardiológiai gondozást végez szakambulanciánkon. A Zay Anna Egészségügyi Szakközépiskolában oktató tevékenységet végez.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

KARDIOLÓGIA VIZSGÁLAT

10



Nyíregyháza - 2019.03.29.

Nincs ilyen

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

A részletes vizsgálat nagyjából 30 percig tartott, majd az orvos tisztán, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. A véleményem az orvosról, hogy rendkívül kedves, akkurátus és szakmájának kiválósága.

Az ár-érték aránnyal nagyon elégedett vagyok.

Szakmai felkészültség: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

SZÍVULTRAHANG VIZSGÁLAT

9.7



Nyíregyháza - 2019.03.02.

Nins ilyen megjegyzés

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 1 órán belül fogadtak csak.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kicsivel több, mint 5 percig tartott, utána világosan és biztonsgáot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról azt lehet mondani, hogy szerfelett finom modorú, figyelmes és elképesztően felkészült.

Az ár-érték aránnyal 100%-osan elégedett vagyok.

Figyelmes: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!