Te itt vagy: 

>>>

Dr. Szabó Edit

Dr. Szabó EditOrtopéd orvos (Szombathely)

 


Specializációk

Leírás

1981-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1985-ben ortopédiából, 2007-ben egészségbiztosításból tett szakvizsgát. Magánrendelésén gyermek ortopédiával is foglalkozik, melynek keretén belül ultrahangos csípőszűrés, lúdtalpvizsgálat, csípőficam és dongaláb kezelés érhető el.

Térkép:

Megbízható vélemények

CSIPÖ ULTRAHANG VIZSGÁLAT

9.5



Szombathely - 2019.02.08.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kb. 10 percig tartott, utána világosan, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat éppen hogy csak érezhető fájdalmat tapasztaltam. Az orvos igazán rendes, precíz és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték aránnyal mélységesen meg vagyok elégedve.

Figyelmes: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

CSÍPŐ ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Szombathely - 2018.12.29.

Barátságos,pozitív, kedves, alapos munka

Időpont foglalás jobb elérhetőseget

Az időpont foglalás nem volt teljesen zökkenő mentes, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott, utána könnyen megérthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy igazán finom modorú, precíz és szamailag felkészült.

Az ár-érték arány ideális.

Precízitás: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!