Lotus Gerinc és Diagnosztikai Központ(Budapest, III. kerület)

 


Specializációk

Szakterületek

Mozgásszervi rehabilitáció
Orvosi kezelés
Természetgyógyászat

Akupunktúra

Természetgyógyászat

5000 HUF

Gyógynövény terápia 1 havi kúra

Természetgyógyászat

4000 HUF

Homeopátiás program 1 havi kúra

Természetgyógyászat

12000 HUF

Gerinc vizsgálat

használjuk a hátgerinc elemzésére, amely segíti az orvost,hogy helyre tegye és korrigálja a nem megfelelő változásokat. A vizsgálat során a gerinc minden részét (nyaki-háti-ágyék-kereszt) külön elemzi és az eredményt grafikusan jeleníti meg az orvos. A Lotus gerinc vizsgálat rendszer lehetővé teszi az orvosnak,hogy optimális korrekciós technikát vagy egy más alternatív kezelési módszert válasszon az alkalmazáshoz.

10000 HUF

Komplex gerinckezelés

A teljes kezelés magában foglalja az orvos által végzett manuálterápiát (csontkovácst), a gerinc gyógymasszázst, valamint személyre szabott szaktanácsadást és otthon végezhető rehabilitációs programot is. A program olyan egyszerűen elvégezhető torna- és nyújtógyakorlatokat tartalmaz, amelyekkel otthon bárki könnyedén karban tarthatja a gerincét és gyorsítja a gyógyulási folyamatot.

12000 HUF

Manuál terápia csontkovácsolás

A visszatérő, illetve krónikus nyak-, hát- és derékfájdalmat leggyakrabban a gerinc degeneratív betegségei (melyeknek kiváltó oka lehet valamilyen sérülés vagy akár maga az öregedés is), valamint a gerinc statikai rendellenességei okozzák. CSONTKOVÁCS az nagyon fontos része a gerinc terápiának. Segíti vissza állítani a gerincet a normális állapotára:levezeti a blokkokat,kompressziókat,helyére állítja az elcsúszott porcokat,csigolyákat,ízületeket.

5000 HUF

13000 HUF

3000 HUF

Tejes kivizsgálás AMP-Homeográfia módszerrel

A vizsgálat több mint 90%-os pontossággal felméri a szervezet teljes állapotát a hagyományos vizsgálatokkal szemben. Vizsgálja a hajlamot, a kialakulóban lévő betegséget, és a meglévő betegséget is.

10000 HUF

Leírás

A LOTUS GYÓGYKÖZPONTBAN alkalmazott terápia tizenhat éves kutatómunkánk eredménye.

Térkép: