Best Of You Klinika(Budapest, XIII. kerület)

 


Specializációk

Szakterületek

Orvosi kezelés
Plasztikai sebészet

Aptos

Nem kíván arcplasztikát, még nem tartja indokoltnak, de zavarja az arc enyhe megereszkedése? Ezen esetekben jól alkalmazható az Aptos szálas műtét, melynek során az arcba ill. szükség esetén a nyaki területre, igénytől függően oldalanként 1-3-6 szál is behúzható.

240000 HUF

Gynecomastia

A nőiessé válló mell, zavaró, sokszor pszichés problámákhoz vezet. Oka lehet hormonális változás, gyógyszeres kezelés is. Panaszok hátterében a meglevő mirigyállomány növekedése, duzzadása áll amit képalkotó UH vizsgálatokkal igazolunk.

240000 HUF

Töltés

Az évek mulásával a rugalmas rostok mennyisége,sok esetben a zsírtartalom csökken ,aminek következtében az arc karaktere megváltozhat. Természetes törekvés a konturok visszaállítása, volumen pótlása. Nagyon sok páciensnél a genetikai adottság miatt a szépvonalú ajak volumen hiányos és nem érvényesül érdeme szerint.

60000 HUF

Arc + nyak emelés

Az elváltozás fokától függően választhatjuk egyénileg a páciens számára legkevésbé megterhelő, legelőnyösebb eljárásokat. Amennyiben izolált zsírhiányt észlelünk úgy az elváltozást korrigálhatjuk saját zsír visszatöltésével/ezen eljárást arcplasztika során is alkalmazhatjuk, vagy bizonyos területekre történő implantátum behelyezésével, vagy töltőanyag injektálásával is. Jelentős bőrfelesleg esetében azonban ennek kimetszése is szükségessé válik amit a fül körüli metszés segítségével végzünk.

680000 HUF

Botox

A botoxot a szemészek, ideggyógyászok már évtizedek óta alkalmazzák. A nevezett anyagot nagyobb fehérjékhez kötötték,így biztonságossá vált az esztétikai alkalmazása is. Kiválóan alkalmas többek között a szemkörüli, homlokráncok kezelésére.

30000 HUF

Fenékplasztika

Riói karnevál,tánc,ringó csípő,kerek fenék. Gondolná,hogy Brazíliában a fenék implantatum népszerűbb mint a mell? A szép arányos testnek rendkívül fontos alkotója a csípő és a fenék. Az öltözködésben ezen alkati eltérések miatt sokan kényszerpályára kerülnek. Szerencsére az elmúlt évtizedekben jelentős fejlődésen ment keresztül a fenékplasztika is a mell nagyobbításhoz hasonlóan.

750000 HUF

Fülplasztika

Indikácio az un. elálló ill. a fejlődés sorén nem megfelelő redőkkel kialakuló fül. Általában helyi érzéstelenítésben végezzük a fül hátsó oldala felől, úgy, hogy elöl ne alakuljon ki heg. A porc hold alakú kimetszését követően, ha szükséges a fül felső redőjét is kialakítjuk.1 hétig turbán kötést helyezünk fel.

180000 HUF

Hasplasztika

Legtöbb esetben szülést és jelentős fogyást követően jelentkeznek Intézetünkben .A megereszkedés fokától függően alakítjuk ki a műtéti tervet jelentős lógás esetében köldökáthelyezéses teljes hasi plasztikát javasolunk, melynek során a striás bőrfelesleg nagy része vagy teljes egésze eltávolítható, a bikini vonalában ill. a köldök körüli hegek visszahagyásával.

550000 HUF

Homlok emelés /endoszkópos/

Plasztikai sebészet

700000 HUF

Homlok emelés /hagyományos/

Plasztikai sebészet

500000 HUF

Kisajak plasztika

80-as évektől kezdődően a sex-filmek és pornófilmek hatására valamint a megnövekedett szépségigénynek köszönhetően egyre inkább előtérbe kerül a nő nemi szerv alaki és esztétikai elvárása. Továbbá pszichológiai vizsgálatok igazolják, hogy az úgynevezett szépnek ítélt nemi szerv nagymértékben hozzájárul a testi-lelki elégedettséghez. Gyakori probléma a kisajak begyűrődése, fájdalma ami oka lehet a fájdalmas közösülésnek is . Megnagyobbodott kisajkak sokszor képeznek műtéti indikációt annak ellenére, hogy a gátlások miatt a páciensek nehezen szánják rá magukat a beavatkozásra.

200000 HUF

Közép arc plasztika

Plasztikai sebészet

450000 HUF

MACS lift

Plasztikai sebészet

480000 HUF

Mellfelvarrás

Hegek, hegek? Bizonyos esetekben, szülést, szoptatást, súlyváltozást követően a mell mirigyállománya megkisebbedik, megereszkedik, egyszerű implantatum behelyezéssel sem a forma sem a bimbó megfelelő helyzete nem biztosítható, szükségessé válik a felvarrás! Nem mindegy hogy milyen műtéti eljárást végzünk minél kevesebb a heg annál szebb az eredmény, erre kell törekedni.

450000 HUF

Mellkisebbítés

Hátfájás, nehezen ápolható ,izzadó áthajlási redő? Nehezen talál megfelelő melltartót? Gondoljon a minőségi élethez segítő kicsinyítő műtétre, melynek eredményeként megszűnnek panaszai.

550000 HUF

Mellnagyobbítás

Kisebb mint gondolnád?, aszimmetrikus? Szülés , szoptatás után megereszkedett? csökkent vagy nőtt a súlyod? Nem kell így leélned az életed, ha nem tudsz megbirkózni a változásokkal ,alakoddal, van megoldás! Testre szabott implantatum választás ,tervezés, próba után egyéni megoldások amivel az álmok valóra vállnak! Merj álmodni és mi megvalósítjuk!

650000 HUF

Mini has plasztika

Plasztikai sebészet

350000 HUF

Nagyajak plasztika

80-as évektől kezdődően a sex-filmek és pornófilmek hatására valamint a megnövekedett szépségigénynek köszönhetően egyre inkább előtérbe kerül a nő nemi szerv alaki és esztétikai elvárása. Továbbá pszichológiai vizsgálatok igazolják, hogy az úgynevezett szépnek ítélt nemi szerv nagymértékben hozzájárul a testi-lelki elégedettséghez. Gyakori probléma a kisajak begyűrődése, fájdalma ami oka lehet a fájdalmas közösülésnek is . Megnagyobbodott kisajkak sokszor képeznek műtéti indikációt annak ellenére, hogy a gátlások miatt a páciensek nehezen szánják rá magukat a beavatkozásra.

240000 HUF

Nyak emelés

A nyak bőrének feszítése, az ún. pulykanyak, húrszerű képződményeinek megszüntetése, ha kell a zsírfelesleg eltávolítása, direkt, vagy zsírszívás segítségével. A nyakfelvarrás bizonyos eseteiben az állcsúcs alatti területen vezetett műtéti metszéssel megoldható, de nagyobb felesleg esetén a két fül mögötti területre való feszítés javasolható.

380000 HUF

Orrplasztika

Indikácio lehet genetikai vagy sérülés következményekénti alaki eltérés. A deformáció lehet csak orrcsúcsra terjedő, de érintheti az egész orrot is ettől függ az indikáció. Legtöbb alkalommal az orrháton levő un.kyphos miatt végezzük a műtétet, melynek eltávolítása után minden alkalommal az orr keskenyítésére is sor kerül. Ezen beavatkozást kombinálhatjuk az orrcsúcs emelésével, méretének csökkentésével is.

290000 HUF

Szemhéjplasztika alsó

Több részre bontható: fiatal korban kialakuló, valószínűleg genetikai alapon levő ún. "táskás" szem, melynek megoldása a legtöbb esetben a bőrmetszés nélküli kötőhártyán keresztüli műtét,ennek során a felesleges kontúreltérést okozó zsírt távolítjuk el. Amennyiben szarkalábak jelennek meg bőrfelesleg nélkül úgy a botox a legjobb választás. A mélyen ülő "gödrös" szemnél mind a saját zsírral,mind a lágy természetes alapú anyaggal való töltés javasolható. Bőrfelesleg, ránc, "táska" esetén komplex beavatkozás a korrekt választás.

240000 HUF

Szemhéjplasztika alsó-felső

Szemhéj plasztikák: "A szem a lélek tükre" A leggyakoribb plasztikai műtétek egyike a felső szemhéj korrekciója. Ha estére elfárad a szeme és a felső szemhája a pillasorra lóg és ez még zavarja is, érdemes a szemhéj plasztika gondolatával foglalkozni. Az emberek különböznek, sokan már fiatalon szembesülnek ezzel a problémával és ez sokszor alkati családi adottságból adódhat a probléma. Természetesen az idő előre haladtával több páciensnél jelenik meg a felső szemhéj megereszkedése. A műtét előtt gondos vizsgálat elengedhetetlen, tekintettel a szempillasor és a szemöldök távolságának fontosságára ill. a szemhéj megereszkedés okának kiderítése miatt. Ha a panaszok hátterében a szemöldök megereszkedése áll, első lépésként minden esetben ennek, vagy az egész frontális régiónak az emelése szükséges. Amennyiben valóban a szemhéj megereszkedése a probléma egyértelmű a műtéti indikáció.

350000 HUF

Szemhéjplasztika felső

Leggyakoribb beavatkozás mind női mind férfi páciensek esetén a felső szemhéjplasztika. Estére elfárad a szeme? Nem tud sminkelni? Felső szemhéja a pillasorra lóg ,fáradt a tekintete? Rövid, gyors látványos műtéttel egy órán belül szüntetjük a panaszait.A legtöbb szemhéjplasztikát helyi érzéstelenítésben végezzük, de természetesen mind bódításban mind teljes narkózisban végezhető. Alkatnak megfelelően,s okszor a belső szemzugban betüremkedő zsír is eltávolításra kerül,és a felső izomzat helyreállítása is szükségessé válik.

180000 HUF

Temporális emelés

Plasztikai sebészet

320000 HUF

Zsírleszívás

A zsírleszívás ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik nem rendelkeznek jelentős súlyfelesleggel, de bizonyos testtájaikon lokális zsírfelesleg mutatkozik, amitől szinte lehetetlen torna vagy fogyókúra által megszabadulni. A zsírleszívás a test bármely részén elvégezhető: toka, felkar, férfi mell, has, csípő, fenék, comb és térd területein. A zsírleszívás nem a fogyókúra alternatív módszere.

50000 HUF

Leírás

Szépségklinikánk több mint 15 éve működik változatlan helyen, a jelenlegi személyzet 6 éve üzemelteti a belvárosban levő Intézetet. A plasztikai beavatkozások mellett egy napos sebészeti beavatkozásokat is végzünk.

Térkép: