Dr. Vachaja JózsefBelgyógyász, ... (Budapest, XIII. kerület)

 


Leírás

1980-ban a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1985-ben belgyógyászatból, 1990-ben klinikai farmakológiából, 1996-ban honvéd- és katasztrófaorvostanból, 2002-ben pedig klinikai onkológiából tett szakvizsgát.
1980 óta dolgozik a Honvéd Kórházban. Oktató tevékenysége során nagy hangsúlyt fektet konkrét példák bemutatására, továbbá a jó orvos beteg kapcsolat kialakítására. A lélek megértése gyakran fontosabb a CT lelet értékelésénél. Ahhoz, hogy valaki jó szakemberré váljon, a tananyag elsajátításán kívül nagy empátiával kell, hogy rendelkezzen.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

ONKOLÓGIA VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.01.01.

Minden

nincs olyan

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott, aztán közérthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos szerintem rendkívül finom modorú, aprólékos és szakmájának kiválósága.

Kifejezetten meg vagyok elégedve az ár-érték aránnyal.

Professzionalizmus: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!