Dr. Klekner Álmos PéterIdegsebész, ... (Debrecen)

 


Leírás

Kisgyermek kora óta idegsebészi pályára készült. Az általános orvosi diploma megszerzése után idegsebészetből, majd onkológiából tett szakvizsgát. Az agydaganatok kutatásával 1991-től foglalkozik. 2002-ben PhD doktori fokozatot szerzett. Jelenleg az általa alapított Debreceni Idegsebészeti Klinika Neuro-Onkológiai Laboratóriumának vezetőjeként dolgozik; az intézményben a daganatos betegek idegsebészeti kezelése történik.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

GERINCSÉRV VIZSGÁLAT

9.9



Debrecen - 2019.03.29.

Elégedet vagyok

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, utána a rendelőben nagyjából 25 percet vártam és már fogadtak is.

Az alapos vizsgálat nagyjából negyed óráig tartott, majd az orvos világosan és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. A véleményem az orvosról, hogy rendkívül segítőkész, pontos és szamailag felkészült.

Az ár-érték arány jó, de nem ideális.

Kézséges: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

GERINC VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.02.22.

A

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

A tüzetes vizsgálat fél óránál rövidebb ideig tartott, ezután az orvos tisztán, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Amelett, hogy az orvos bámulatosan rendes, figyelmes és elképesztően felkészült.

Az ár-érték arány szuper.

Figyelmes: 10/10
Kedves: 10/10
Ajánlanám: Igen!

GERINC PROBLÉMÁM VAN , ÉS TÖBB MINT 15 ÉVE VAGYOK A BETEGE DR. KLEKNER ÁLMOS PÉTERNEK VIZSGÁLAT

10



Debrecen - 2019.02.15.

Szerintem a mai elvárásoknak , és lehetőségeknek a maximumát nyújtja , ha lehetősége van bármiben újítani , nem kell felhívni rá a figyelmét

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely nagyjából 30 percig tartott, ezután tisztán, jól érthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos bámulatosan jó modorú, alapos és elképesztően felkészült.

Az ár-érték aránnyal kifejezetten meg vagyok elégedve.

Szakmai felkészültség: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!