Te itt vagy: 

>>>

Gábor Bűcs

Gábor BűcsOrtopéd orvos (Pécs)

 


Specializációk

Amire megoldást nyújt

Leírás

2003-ban végzett a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán "cum laude" minősítéssel. Ortopédiai és traumatológiai gyakorlatait az Egyetem klinikáin és a HMAA ösztöndíjával a University of Buffalo (NY, USA) oktatókórházának ortopédiai centrumában végezte.

A diploma megszerzését követően 5 évig a pécsi Ortopédiai Klinikán dolgozott, majd a Baleseti- és Kézsebészeti Klinikával való integrálódást követően 2008-tól a Mozgásszervi Sebészeti Intézet Traumatológiai és Kézsebészeti Klinikai Tanszékének munkatársa.

Szakvizsgájának megszerzését követően a konzervatív és műtéti ortopédia, valamint az akut balesetsebészeti ellátás teszi ki mindennapi munkájának nagy részét.

Műtéti számok: 250-270 op./év, melyből 150-160 op./év nagy csont- és ízületi műtét. Jelenleg egyetemi tanársegéd, a klinika gazdasági helyettese.

2003 óta vesz részt oktatóként a graduális orvos- és gyógytornászképzésben, valamint a posztgraduális ortopéd-traumatológus szakorvosképzésben. Rendszeres résztvevője hazai és nemzetközi tudományos kongresszusoknak.

Tagja a Magyar Ortopéd Társaságnak (MOT), a Magyar Traumatológus Társaságnak (MTT), a Magyar Kézsebész Társaságnak (MKT), a Magyar Artroszkópos Társaságnak (MAK), valamint az Amerikai Ortopéd Társaságnak (AAOS).

2012-ben Xiapex trainingen vett részt.

Érdeklődési területe a csípő- és a térd időskori megbetegedései, a gerinc degeneratív megbetegedései, a porckopás, a sportsérülések, az ortopédiai váll-, könyök kéz- és lábbetegségek, az alagút-szindrómák, az ínhüvely-gyulladások, a gyermekortopédia, valamint az alsó- és felső végtag akut baleseti ellátása.

Térkép:

Képek: