Te itt vagy: 

>>>

Dr. Dékmár Katalin

Dr. Dékmár KatalinRadiológus (Nyíregyháza)

 


Specializációk

Térkép:

Megbízható vélemények

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

9.9



Nyíregyháza - 2019.04.01.

Nekem igy is jó volt

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben madnem 1 teljes órát kellett várni a soromra.

Az nagyjából alapos vizsgálat nagyjából 30 percig tartott, ezután az orvos világosan, jól érthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Amelett, hogy az orvos kiemelkedően emberséges, lelkiismeretes és szamailag felkészült.

Az ár-érték aránnyal teljes mértékben meg vagyok elégedve.

Precízitás: 8/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

MAMOGRÁFIA,ULTRAHANG VIZSGÁLAT

9.8



Nyíregyháza - 2019.03.12.

Gépek

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben kb. 10 percet kellett várni a soromra.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kb. 10 percig tartott, majd könnyen megérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat érezhetően fájdalmas volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán jó modorú, precíz és naprakész volt.

100%-osan elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Lelkiismeretes: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

EMMLŐULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Nyíregyháza - 2019.02.25.

nincs ilyen

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem.

A tüzetes vizsgálat nagyjából negyed óráig tartott, majd az orvos világosan és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően kedves, figyelmes és naprakész volt.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem szuper.

Figyelmes: 10/10
Szakmai felkészültség: 10/10
Ajánlanám: Igen!

MELL UH VIZSGÁLAT

9.7



Nyíregyháza - 2019.02.22.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, majd a rendelőben 15 percnél keveseb volt a várakozási idő.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kicsivel több, mint negyed órát vett igénybe, utána értheően és megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy módfelett kedves, aprólékos és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték arány nagyszerű.

Szakmai felkészültség: 10/10
Lelkiismeretes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

MAMMOGRAAFIA ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Nyíregyháza - 2018.12.10.

A professzor úr olyan, a betegségemmel kapcsolatos összefüggésekre világított rá, amelyekről korábban nem hallottam, holott lakóhelyemen jártunk nem egy pszichiáter nél!

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben fél óránál kevesebbet kell várnom.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából negyed óráig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy módfelett finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Emberséges: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!