Dr. Mátyás EditPszichológus, ... (Kecskemét)

 


Leírás

1995 óta foglalkozik pszichoterápia-val, és ez azóta is boldoggá teszi, mert ebben érzi magát igazán tehetségesnek.

Módszerspecifikus végzettsége: integratív hipnoterápia (Integratív Pszichoterápiás Egyesület saját élmény oktató), pszichodráma asszisztens (Magyar Pszichodráma Egyesület)
Tanult kognitív-és viselkedésterápiát, NLP-t, gyermekpszichoterápiát.
Alap viszonyulása humanisztikus, szemlélete integratív: azaz emberközpontú és különböző módszereket ötvöző, mivel munkája során fontosnak tartja, hogy a személyhez és a problémához válasszuk ki a pszichoterápiás módszert ill. a technikát.
Szívesen dolgozik módosult tudatállapotban (hipnózis-ban) belső képekkel, szimbólumokkal, álmokkal, és szívesen tanít az asszertivitást, ami a magabiztos kommunikáció elsajátítását jelenti. Testi panaszok esetén azok üzenetének megértését segíti elő.

A hozzáfordulókat elsősorban nem betegeknek tartja, hanem olyan embereknek, akik EGÉSZ-(séges)ek szeretnének lenni, de ebben valami akadályozza őket. Az egészséghez vezető útjukhoz vállalkozik egy időre társnak.

Foglalkozik még párterápiával, kiscsoportokkal és munkahelyi kommunikációs, stressz kezelő, személyes hatékonyság fejlesztő tréningekkel is.

Térkép:

Képek: