Dr. Kocsis ÁkosBelgyógyász, ... (Budapest, XII. kerület)

 


Leírás

Diplomáját a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerezte meg 1994-ben, majd 2001-ig a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház Sebészeti osztályán dolgozott. Ez idő alatt általános sebészeti szakképesítést szerzett a Budapesti Orvostovábbképző Egyetemen.

1999-től a Budai MÁV Kórház Általános és Mellkassebészeti osztályán tevékenykedett és 2001-ben megszerezte Mellkassebészeti szakvizsgáját. Gyakorlati ideje alatt jártasságra tett szert a bronchofiberoscopos diagnosztikus és terápiás eljárásokban.


2004-ben lehetősége nyílt, hogy munkáját az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet Mellkassebészeti Osztályán folytathassa. A napi munka mellett részt vesz az osztály tudományos és oktatási tevékenységében is. 2012 áprilisától az Országos Onkológiai Intézet Mellkassebészetén dolgozik. 2002 óta magánorvosi minőségben (Thoraco-Med Kft.) rendszeresen operál és lát el baleseti eredetű mellkasi kórképeket több baleseti sebészeti osztályon.

Emellett főállásban az Országos Onkológiai Intézet Mellkassebészeti Osztályán dolgozik főorvosi beosztásban. Elkötelezett híve a minimal invazív technikák alkalmazásának a mellkassebészeten belül. Előszeretettel tevékenykedik a határterületeken fej-nyak, orthoped-traumatologusok és plasztikai sebészek közreműködésével.

Több mint ezer mellkasi műtét tapasztalatával elsőrendű törekvése a minimalisan invazív technika mind kiterjedtebb alkalmazása, ezzel a betegek fájdalmainak csökkentése, a kórházi tartózkodás lerövidítése és a gyors rehabilitáció elérhetővé tétele.

Térkép:

Képek: