Dr. Miskolczy ZoltánFogorvos, ... (Budapest, XV. kerület)


Fizetni csak a helyszínen kell
A lefoglalt időpontban garantáltan várnak Rád
Foglalásod Dr. Miskolczy Zoltán közvetlenül igazolja vissza

Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő Zárva
Kedd 12:00 - 22:00
Szerda Zárva
Csütörtök 12:00 - 22:00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FÉMMENTES FOGPÓTLÁSOK - PORCELÁN KORONA

IPS Empress® préskerámia korona

Fogtömés - Esztétikus restauráció

Tömés helyett restauráció! A fog anatómiája korántsem tekinthető homogén felépítésűnek, különböző esztétikai és fizikai jellemzőkkel rendelkező struktúrák alkotják. Ezzel szemben hagyományos töméskészítési technikákkal egyszínű, homogén anyagokkal igyekszünk helyreállítani a fogszuvasodás vagy baleset következtében elveszített foganyagot. A restauráció során ettől eltérően a fog anatómiájának megfelelő különböző rétegeket használunk fel ezzel biztosítva a tökéletes megjelenést és a restauráció tartósságát, mindezt egy egyszerű tömés áráért!

Kombinált fogpótlás állcsontonként

Kombinált fogpótlás készítése láthatatlan precíziós elhorgonyzással. A kezelés ára magában foglal minden esetlegesen felmerülő beavatkozást, legyen szó gyökérkezelésről , fogkőeltávolításról vagy bármilyen egyéb kezelésről.

Komplett gyökérkezelés

Ez a kezelés magában foglalja az összes szükséges ellátást, nincsenek kiszámíthatatlan költségek a páciens részére. A kezelést a ma elérhető legkorszerűbb módszerekkel végezzük gépi gyökércsatorna tágítóval és fejmikroszkóppal a legjobb eredmény érdekében. A kezelés része a gyökérkezelés megkezdése, szükséges számú tisztítás és gyógyszeres tömés valamint a végleges gyökértömés elkészítése. Az ár gyökércsatornánként értendő, a metszőfogak esetében 1, a kisörlő foganál 1 vagy 2 a nagyörlő fogak esetében pedig 3 vagy 4 gyökércsatornával számolhatunk.

Straumann SLA implantátum

A Straumann GmbH svájci székhelyű cég, mely 1974 óta gyárt fogászati implantátumokat. Fejlődése végigkisérte és formálta a modernkori fogászati implantológiát, meghatározó jelentőségű tudományos felfedezések fűződnek a Straumann márkanévhez.Tudományos dokumentációja és fejlesztései ma a világon piacvezetőek, a Straumann a legtöbbet eladott rendszer világszerte, eddig több mint 4 millió implantátummal. A cég által forgalmazott titán implantátumokra és alkatrészekre gyártói örökgarancia érvényes.

Teljes száj (alsó és felső fogív) FOGFEHÉRÍTÉS

Teljes száj (alsó és felső fogív) otthoni fehérítése fogfehérítő sínnel és Opalescence® otthoni fogfehérítő géllel

Leírás

Térkép:

Megbízható vélemények

IMPLANTÁTUM ELLENŐRZÉS VIZSGÁLAT

9.9



Budapest - 2019.01.19.

Kedves, felkészült.

Nincs ötletem.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majd a rendelőben azonnal fogadtak, nem volt várakozási idő.

A tüzetes vizsgálat nagyjából negyed óráig tartott, utána az orvos tisztán és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A véleményem az orvosról, hogy bámulatosan rendes, aprólékos és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték arány kiváló.

Aprólékos: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

FOGBEÜLTETÉS - MIS®  fog implantátum rendszer

10



város - 2018.05.17.

A rendelő szemet gyönyörködtetően elegáns.Környezetére nagyon igényes és nagyon jó ízlésre vall.Makulátlan tisztaság.A fogászati kezelőszék színe, a bútorok és függönyök mind teljes harmóniában vannak.Ezt még fokozza a kiváló felszereltség.Fájdalommentesen végzett magas színvonalú ellátás. A rendelő könnyen megközelíthető,az M0-tól pár percre.

Nem tudok negatívumot írni.Mindenről csak a legjobbat tudom mondani. Olyan jól felszerelt a rendelő,hogy az én komplikált műtéteimhez minden műszer ott volt kéznél.

Engem ez a gyönyörű rendelő és a magas színvonalú ellátás lenyűgözött. A Doktor Úr olyan letört csonkokat húzott ki amik már ki se látszottak. 3 db implantátumot ültetett be,ebből 2-nél csontpótló műtétet végzett. Fiatal,lelkiismeretes kezelőorvosomnak köszönöm alapos igen magas szín- vonalon végzett munkáját.Ha osztályzatot kellene adnom csillagos 5-ös !!!

Direkt héj

10



város - 2018.03.08.

A rendelő kifejezetten pozitív benyomást keltett.Modern,exkluzív, barátságos környezet a páciensek jó közérzetét szolgálja.

Semmi negatívumot nem tapasztaltam.

A rendelő és a szolgáltatás kimagasló.Minden a páciensért van,minden elismerésem az orvosnak.

Zoltán Dr Miskolczy

10



város - 2015.02.08.

Véletlenül kerültem a rendelőbe,a Miskolczy doktorhoz.Ő volt a 6-dik orvos,akit felkerestem a problémámmal. Ilyen alapos,lelkiismeretes,magas szaktudással rendelkező(fiatal kora ellenére) fogorvossal még nem találkoztam. A munkájában kifejezetten érezhető a szakma szeretete. Csak az Ő kezeire bízom ezután a fogaim rendben tartását.

Mivel mindennel teljes mértékben elégedett voltam,kifogás egyáltalán nem merült fel bennem.

A magas szintű szaktudás,alaposság és kellemes környezet,mindenképpen pozitív benyomást keltett.Ha valaki szeretné nemcsak jóvá,hanem széppé is varázsolni a fogait,nagyon ajánlom ezt a helyet!!

Zoltán Dr Miskolczy

10



város - 2015.01.17.

Nagyon elégedett vagyok. A Doktor Úr szakértelme kiváló,pedig én nagyon problémás eset vagyok. A hozzáállása,ahogy elmagyarázta,hogy az én esetemben mi lenne a legjobb megoldás,nagyon szimpatikus volt.Ebből a fiatal orvosból sugárzik a jóság. A kedvessége,az a kedves mosoly az arcán és a türelme nekem KINCS!!!

Miben fejlődhetne még ehhez a szakmai tudáshoz képest el sem tudom képzelni.Aki fiatalon ilyen műtéteket végez nem tudom,hogy innen még hova lehet fejlődni.Ő biztos tudja és tovább fogja magát képezni. Ő az az orvos akiben minden jó megvan.Szakértelem, kedvesség,türelem.

Fiatal lelkiismeretes kezelőorvosom Dr Miskolczy Zoltán alapos igen magas színvonalon végzi munkáját.3 db implantátumot helyezett be.kettőnél csont- pótló műtétet végzett.Se fájdalom,se dagadás nem volt.Olyan műszerekkel dolgozik melyek használata a szaktudásával együtt a fentieket kizárják.