Dr. Petróczi-Kis KatalinBőrgyógyász, ... (Baja)

 


Leírás

Online időpontkérdésre nincs lehetőség, kérjünk a telefonszámon érdeklőjön. 1984-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően az egyetem bőrgyógyászati osztályán szerzett gyakorlatot, majd a bajai Bőr-és Nemibeteg Gondozó vezetője volt. Jelenleg magánpraxist vezet. Bőrgyógyász szakorvosi tevékenysége mellett a kozmetológia területére is nagy hangsúlyt fektet. Bőrkinövések, szemölcsök diatermiás módszerrel való eltávolítását vállalja, továbbá hajproblémákkal, dermatoszkópos anyajegyszűréssel foglalkozik.

Térkép:

Megbízható vélemények

VIZSGÁLAT

10



Baja - 2018.12.22.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, utána tisztán, jól érthetően és teljesen megnyugtatóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy kiemelkedően finom modorú, alapos és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem szuper.

Professzionalizmus: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!