Dr. Börzsönyi BalázsNőgyógyász, ... (Budapest, VIII. kerület)

 


Leírás

1998-tól a Semmelweis Egyetem II. sz. Női Klinikájának munkatársa, 2008 óta osztályvezető, jelenleg egyetemi adjunktus. 2011-től a Humancell MCC Kft. orvosi csapatának tagja. Szűkebb szakterülete a szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika, nőgyógyászati urológia, meddőségi problémák kivizsgálása és kezelése.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

SZŰRÉS VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.03.22.

Nem tudom

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, utána a rendelőben nagyjából 25 percet vártam és már fogadtak is.

A részletes vizsgálat kb. 25 percig tartott, ezt követően az orvos világosan és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos szerintem kiemelkedően segítőkész, aprólékos és elképesztően felkészült.

Az ár-érték aránnyal maximálisan meg vagyok elégedve.

Aprólékos: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

KISMAMA VAGYOK VIZSGÁLAT

10



Budapest - 2019.01.25.

nincs

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben több, mint fél óra várakozás után fogadtak csak.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kb. 25 percig tartott, majd tisztán, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. A véleményem az orvosról, hogy kiemelkedően emberséges, precíz és szakmájának kiválósága.

Az ár-érték aránnyal teljes mértékben meg vagyok elégedve.

Lelkiismeretes: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!