Gécziné Galla KrisztinaPszichológus, ... (Budapest, XIII. kerület)

 


Amire megoldást nyújt

Leírás

Családpedagógiai és életvezetési tanácsadóként azoknak a szülőknek, gyermekeknek és pedagógusoknak tudok segítséget nyújtani, akik egy-egy nevelési vagy életvezetési kérdésben változtatni szeretnének a jelenlegi állapoton, de nem találják a változtatás módját.
A life coaching módszereivel zajló, ezért a problémamegoldásra fókuszáló beszélgetések során közösen dolgozzuk ki a megoldáshoz vezető cselekvési programot.
Ez a lehetőség megoldási alternatívákat kínál azokon a területeken (önismeret, önértékelés, kudarc és stressz kezelés, hatékony kommunikáció, önérvényesítés), amelyek a konfliktusok eredményesebb kezeléséhez, a családi/óvodai/iskolai lét harmonikusabb megéléséhez szükségesek. Általános iskolás kortól a fiatal felnőttekig – az életkori sajátosságoknak megfelelően – egyéni és csoportos formában is foglalkozom ezeknek a területeknek a támogatásával.
A szülőknek a szülői szerepük örömteli megéléséhez nyújtok támogatást. E mellett a neveléssel kapcsolatos kérdések (következetesség, motiválás, jutalmazás/büntetés, stb.), elbizonytalanodások esetén szakértői vezetéssel, de közösen találjuk meg a leginkább célravezető módszereket. Segítségemmel az óvoda/iskolakezdéssel, tanulási gondokkal, a pályaválasztással, a kamaszkorral együtt járó változásokkal, beilleszkedési problémákkal kapcsolatos helyzetekben is hatékony eszköztárból választhatnak a szülők.

Térkép:

Képek: