Dr. Varga TamásNőgyógyász, ... (Keszthely)

 


Leírás

Dr. Varga Tamás vagyok. 1954-ben Keszthelyen születtem. A helyi Vajda János Gimnáziumban érettségiztem. A tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen folytattam, és 1979-ben itt szereztem meg az általános orvosi diplomámat.

Az első munkahelyem - a Körmendi Városi Kórház - szülészeti és nőgyógyászati osztályán 10 évig dolgoztam, az utolsó években mint adjunktus. 1984-ben a Budapesti Orvostovábbképző Egyetemen letettem a szakorvosi vizsgát, jeles eredménnyel.

1990-től a Zalaszentgróti Egészségügyi Központban a rendelőintézeti szülész-nőgyógyász főorvosi munkám mellett az intézmény igazgató-főorvosi teendőit is elláttam. 1992-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen az ultrahang vizsgálatok végzése céljából teljesítettem az "A" fokozatú vizsgát.

2011 októbere óta - főállásban - a Keszthelyi Városi Kórházban mint beosztott főorvos dolgozom, ahol a kitűnő szakmai háttérre és feltételekre támaszkodva ambuláns- és UH vizsgálatok végzése mellett nőgyógyászati és szülészeti műtéteket végzek illetve szüléseket vezetek.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

DIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLAT

9.9



Keszthely - 2019.01.28.

?

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

A részletes vizsgálat kicsivel több, mint 5 percig tartott, ezt követően az orvos könnyen megérthetően és megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos szerintem rendkívül rendes, akkurátus és szamailag felkészült.

Az ár-érték arány tökéletes.

Professzionalizmus: 10/10
Alapos: 10/10
Ajánlanám: Igen!