Dr. Malbaski MiklósNőgyógyász, ... (Kalocsa)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

SZŰRÉS VIZSGÁLAT

10



Kalocsa - 2019.03.29.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd a rendelőben 15 percnél keveseb volt a várakozási idő.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kb. 3-4 pecig tartott, aztán közérthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. A véleményem az orvosról, hogy módfelett finom modorú, körültekintő és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány tökéletes.

Kedves: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

SZŰRÉS VIZSGÁLAT

10



Kalocsa - 2019.03.29.

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából 5 percig tartott, majd világosan és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos rendkívül finom modorú, gondos és nagy tudású szakember.

Az ár-érték aránnyal abszolút meg vagyok elégedve.

Alapos: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

SZŰRÉS VIZSGÁLAT

10



Kalocsa - 2019.03.29.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kevesebb, mint 5 percet vett igénybe, ezt követően könnyen megérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos kiemelkedően emberséges, alapos és szakmájának kiválósága.

Az ár-érték aránnyal teljesen elégedett vagyok.

Lelkiismeretes: 10/10
Szakmai felkészültség: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Kalocsa - 2018.11.17.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Emberséges: 10/10
Gondosság: 10/10
Ajánlanám: Igen!