Dr. Niyaz GhanemBőrgyógyász, ... (Kisvárda)

 


Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

ALLERGIA TESZTET VIZSGÁLAT

10



Kisvárda - 2019.03.15.

Számomra minden rendben volt!

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kevesebb, mint 30 percet vett igénybe, aztán tisztán, jól érthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. A véleményem az orvosról, hogy módfelett jó modorú, lelkiismeretes és nagy tudású szakember.

Az ár-érték aránnyal különösen elégedett vagyok.

Kézséges: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

BŐRGYÓGYÁSZAT VIZSGÁLAT

9.9



Kisvárda - 2019.03.08.

Ezt a doktor úr tudja

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

A tüzetes vizsgálat nagyjából negyed óráig tartott, aztán az orvos világosan, jól érthetően és megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvos szerintem igazán segítőkész, gondos és nagy tudású szakember.

Az ár-érték arány példás.

Szakmaiság: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

KIÜTÉS VIZSGÁLAT

10



Kisvárda - 2019.03.08.

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami 5 percnél rövidebb ideig tartott, ezután világosan, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy rendkívül segítőkész, aprólékos és szamailag felkészült.

Az ár-érték arány nagyszerű.

Kézséges: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

FEJBŐR VIZSGÁLAT VIZSGÁLAT

9.1



Kisvárda - 2019.02.16.

Felszerelés, modern gépek

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben több, mint fél óra várakozás után fogadtak csak.

Az elnagyolt, felszínes vizsgálatnagyjából 5 percig tartott, utána az orvos világosan, jól érthetően és nyugalmat adóan magyarázott el mindent.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos módfelett kedves, figyelmes és fantasztikusan felkészült szakmai szempontból.

Az ár-érték aránnyal 100%-osan elégedett vagyok.

Szakmaiság: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

BÖRGYÓGYASZAT VIZSGÁLAT

10



Kisvárda - 2019.01.25.

Semmi

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami 15 percnél rövidebb ideig tartott, ezután könnyen megérthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Amelett, hogy az orvos rendkívül kedves, precíz és elképesztően felkészült.

Az ár-érték arány kiváló.

Lelkiismeretes: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!