Dr. Petróczy OttóNőgyógyász, ... (Nyíregyháza)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

RÁKSZŰRÉS, ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Nyíregyháza - 2019.03.08.

Több hely a váróban

Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

A részletes vizsgálat kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, utána az orvos könnyen megérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Amelett, hogy az orvos módfelett finom modorú, körültekintő és profi szakember.

Az ár-érték arány szuper.

Szakmaiság: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

NŐGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLAT

9.5



Nyíregyháza - 2019.02.05.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben hosszú volt a várakozási idő, több mint 45 perc alatt kerültem sorra.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kicsivel több, mint 5 percig tartott, majd közérthetően tájékoztattot és megnyugtató magyarázatot kaptam.

A vizsgálat éppen hogy csak érezhető fájdalmat tapasztaltam. Az orvosról elmondható, hogy szerfelett jó modorú, lelkiismeretes és elképesztően felkészült.

Az ár-érték aránnyal nem vagyok teljesen elégedett.

Kézséges: 10/10
Precízitás: 10/10
Ajánlanám: Igen!

HÜVELY ULTRAHANG VIZSGÁLAT

9.5



Nyíregyháza - 2019.01.25.

nincs ilyen

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

Az orvos felszínesen megvizsgált, ami kevesebb, mint 5 percet vett igénybe, ezt követően közérthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy módfelett kedves, gondos és profi szakember.

Az ár-érték arány jó, de nem kifogástalan.

Szakmaiság: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!