Dr. Horváth ÁgnesGasztroenterológus, ... (Veszprém)

 


Leírás

1987-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztályán kezdett dolgozni, amely intézménynek azóta is munkatársa. 1991-ben csecsemő- és gyermekgyógyászatból, 1998-ban pedig gasztroenterológiából tett szakvizsgát.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

FIZIKÁLIS VIZSGÁLAT

10



Veszprém - 2019.01.03.

Nagyon alapos a Doktornő.Teljesen előről születéstől veszi fel a kórtörténetet és mindent alaposan megkérdez.tapasztalt.

Nagyon nehezen lehet eljutni a magánrendelésére!Október 17én kértünk időpontot a központi számon hozzá és December 20.ra volt csak szabad hely!!!

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben hosszú volt a várakozási idő, több mint 45 perc alatt kerültem sorra.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából negyed óráig tartott, ezt követően világosan, jól érthetően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. A véleményem az orvosról, hogy bámulatosan finom modorú, akkurátus és szakmailag felkészült volt.

Az ár-érték aránnyal fölöttébb elégedett vagyok.

Kedves: 10/10
Figyelmes: 10/10
Ajánlanám: Igen!

CSECSEMŐ GASTRO VIZSGÁLAT

10



Veszprém - 2018.11.30.

Szakmailag nagyon alapos és felkészült, korrekt

nyáron a váró nagyon meleg

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kevesebb, mint 60 percet vett igénybe, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy szerfelett finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Lelkiismeretes: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!