Te itt vagy: 

>>>

Dr. Fülöp Zoltán László

Dr. Fülöp Zoltán LászlóRadiológus (Siófok)

 


Specializációk

Térkép:

Megbízható vélemények

NYAKI ULTRAHANG VIZSGÁLAT. VIZSGÁLAT

10



Siófok - 2019.03.22.

Nem tudok ilyet felsorolni.

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 15 percen belül fogadtak.

A részletes vizsgálat kevesebb, mint 30 percet vett igénybe, utána az orvos könnyen megérthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvos szerfelett kedves, gondos és elképesztően felkészült.

Az ár-érték arány tökéletes.

Gondosság: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

NYAKI ES LAGYRESZ ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Siófok - 2019.02.01.

-

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kb. 25 percig tartott, aztán világosan, jól érthetően és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül jó modorú, figyelmes és naprakész volt.

Maradéktalanul elégedett vagyok az ár-érték aránnyal.

Szakmai felkészültség: 10/10
Kedves: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Siófok - 2018.11.24.

Nagyon alapos, lelkiismeretes, precíz volt.

Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami nagyjából negyed óráig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy módfelett finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Nem vagyok teljes mértékben elégedett az ár-érték aránnyal.

Figyelmes: 10/10
Aprólékos: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

10



Siófok - 2018.11.16.

Határozott

Jelenleg megfelelő volt

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami fél óránál rövidebb ideig tartott, utána világosan, jól érthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül finom modorú, alapos és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Az ár-érték arány példás.

Gondosság: 10/10
Emberséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ulrahang csak vizsgálat

8.8



2018.10.18.

optimizmus

Az orvos alapos, kedves és figyelmes volt. Az orvos szakmailag teljesen felkészült és végig személyreszabottan tájékoztatott. Gyorsan kaptam időpontot, majd a rendelőben 15 percnél kevesebbet kell várnom. Szakmai felkészültség: 5/5 Figyelmes: 5/5 Ajánlanám: Igen!