Dr. Mezősi EmeseBelgyógyász, ... (Pécs)

 


Leírás

Általános orvosi diplomája megszerzése után belgyógyászatból és endokrinológiából szerzett szakvizsgát. Hivatását küldetésként kezeli, s ha újra szakmát kellene választania ismét az orvoslást választaná. Az endokrin betegségek gyakran évekig, sokszor élethosszig tartó kezelést igényelnek. Ilyenkor nagyon fontos a beteg és az orvos együttes munkája. Jól beállított kezeléssel a páciens teljesen egészségesnek érezheti magát, ugyanakkor az okozza neki a legnagyobb örömet, ha a betegséget végleg meg lehet szüntetni.

Térkép:

Képek:

Megbízható vélemények

ENDOKRINOLOGIAI VIZSGÁLAT

8.4



Pécs - 2019.02.26.

Kicsit jobb odafigyelés

Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, a rendelőben fél óránál kevesebbet kell várnom.

Hiányoltam az alaposságot, körültekintést a vizsgálatban, mely nagyjából 5 percig tartott, aztán az orvos könnyen és jól érthetően tájékoztatott és nagyjából meg is nyugtatott.

A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül jó modorú, többé-kevésbé figyelmes és naprakész, felkészült volt.



Kedves: 8/10
Lelkiismeretes: 6/10
Ajánlanám: Igen!

vizsgálaton és kezelésen

9.6



2018.10.18.

Az orvos alapos, kedves és figyelmes volt. A kezelés teljesen fájdalommentes volt. Az orvos szakmailag teljesen felkészült és végig személyreszabottan tájékoztatott. Még nincs vége a kezelésenek Az időpontfoglalás egyszerű volt és gyorsan kaptam időpontot, majd a rendelőben azonnal fogadtak, nem volt várakozási idő. Szakmai felkészültség: 5/5 Figyelmes: 5/5 Ajánlanám: Igen!