Dr. Zsilák JánosProktológus, ... (Békéscsaba)

 


Térkép:

Megbízható vélemények

EMLŐ VIZSGÁLAT

10



Békéscsaba - 2019.03.29.

így tökéletes, ahogy van

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd amint megérkeztem a rendelőbe, rögtön fogadtak, egy percet sem kellet várni a soromra.

Az orvos behatóan megvizsgált, amely kicsivel több, mint 5 percig tartott, aztán tisztán, jól érthetően és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy rendkívül kedves, pontos és szakmájának kiválósága.

Az ár-érték arány szuper.

Alapos: 10/10
Szakmaiság: 10/10
Ajánlanám: Igen!

VIZSGÁLAT

10



Békéscsaba - 2019.03.23.

Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, majd miután megérkeztem a rendelőbe, 30 percen belül fogadtak.

A tüzetes vizsgálat nagyjából negyed óráig tartott, aztán az orvos világosan és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott.

A vizsgálat alatt fájdalmat nem tapasztaltam. Az orvosról azt lehet mondani, hogy rendkívül kedves, alapos és szakmailag felkészült volt.



Aprólékos: 10/10
Professzionalizmus: 10/10
Ajánlanám: Igen!

ZSÍRCDOMÓ VIZSGÁLAT

10



Békéscsaba - 2019.03.15.

Nincs

Időpontot foglalni könnyen és egyszerűen tudtam, gyorsan elértem őket, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után.

A részletes vizsgálat kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, majd az orvos világosan és teljes mértékben megnyugtatóan beszéltünk meg mindent.

A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy bámulatosan kedves, lelkiismeretes és profi szakember.

Az ár-érték arány elfogadható, de nem kiváló.

Gondosság: 10/10
Kézséges: 10/10
Ajánlanám: Igen!