Dr. Polgár AdriennFogorvos, ... (Budapest, XXII. kerület)

 


Leírás

Pályám kezdete óta gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt foglalkozom.

A kicsiktől megtanultam, hogy munkám sikerének kulcsa a páciens bizalmának megnyerése. A gyermekek kezelése során ehhez nagy türelem és empátia szükséges. A gyakorlati fogorvosi munka csak ezután kezdődhet; esetenként bizony csak a második, harmadik személyes találkozásunk alkalmával. Ezért fontos, hogy a szülők csemetéiket ne akkor hozzák először fogorvoshoz, amikor már baj van, és sürgősen kezelnem kellene a fájós fogú gyermeket. Az orvos és gyermek közötti bizalmi kapcsolat kialakítását már bölcsődés korban el kell kezdeni, amikor a kis páciensnek – szerencsés esetben – csak szűrővizsgálatra kell járnia; így békés, nyugodt körülmények között megbarátkozhat a család választott fogorvosával és a rendelő környezetével.

A felnőttek bizalmát igényes, esztétikailag és funkcionálisan magas színvonalú, precíz munkával igyekszem megnyerni. Sokan gyermekkoruk óta hordozzák magukban az első fogászati beavatkozások kellemetlen, fájdalmas emlékét, mely évtizedek óta félelemmel tölti el őket, ezért elhanyagolják fogaik egészségét. Az ő problémájukon rendelőnk barátságos környezetével, a kezelések oldott hangulatával próbálunk segíteni. Mindig nagy öröm számomra, amikor az először még görcsösen szorongva érkező páciens az első fájdalommentes kezelése utáni alkalommal már felszabadultan, mosolyogva lép a rendelőbe.

Az egészséges, szép, ápolt fogazat, a magabiztos mosoly életünk minden területén a siker biztos záloga. Ennek megőrzésében és helyreállításában szeretnék segíteni minden Kedves Páciensemnek, aki megtisztel bizalmával.

Térkép:

Képek: