Te itt vagy: 

>>>>

Virágné Kiss Éva PSZICHOLÓGIAI MAGÁNRENDELÉS

Virágné Kiss Éva PSZICHOLÓGIAI MAGÁNRENDELÉS(Miskolc)

 


Specializációk

Szakterületek

Pszichológia

Egyéni tanácsadás

Családi, párkapcsolati problémák, konfliktusok esetén. Férfi, női szexuális zavarok. Funkcionális meddőség. Lelki eredetű testi tünetek kialakulásánál. Életvezetési problémáknál, elakadásokban. (Hogyan tovább?) Önértékelési zavarok, önbizalomhiány, beilleszkedési problémánál. Kommunikációs és konfliktuskezelési nehézségekben. Krízisintervenció és krízistanácsadás: válás, gyászfeldolgozás, kóros gyászfeldolgozás. Baba elvesztése, terhesség megszakadása okozta gyászreakció. Depresszió, szorongás. Fiatalok számára: Tanulási, valamint önállósodási, leválási nehézségek, pálya- és munkatanácsadás. Tanulásmódszertan. Gyermekeknek: Óvodai – iskolai beilleszkedési problémáknál, iskolafóbia. Gyermeknevelési gondokban: Szorongás, tanulási nehézség, magatartási probléma, kistestvér születése, veszekedés, szétköltözés, válás, haláleset, szobatisztaság körüli nehézség. A pszichológust titoktartási kötelezettség terheli minden – a kliens ellátása során tudomására jutott pszichológiai és személyes adatai vonatkozásában.

6000 HUF

Pár-, és családi tanácsadás

A párkapcsolati tanácsadásra olyan párokat várok, ahol a pár mindkét tagja érdekelt abban, hogy megoldást keressen a konfliktusaikra, és változást akarjon elérni a kapcsolatukban. Ha Ön szeretne megoldást, de a partnere nem így érez, vagy nem akar tanácsadáson részt venni, akkor az egyéni tanácsadás lehet a megoldás. Ebben az esetben úgy tudok segítséget nyújtani, hogy az Ön szemszögéből áttekintve a párkapcsolatot, közösen elemezzük a változtatás lehetőségeit. A probléma és lehetőségek áttekintése után a módszerről közösen döntünk.

12000 HUF

Szülő/gyerek konzultáció

Az első alkalommal mindig a szülővel találkozom, hogy elmondhassa gyermeke eddigi élettörténetét, és az aktuális problémát. (magatartási zavar, tanulási nehézség, éjszakai bevizelés, serdülőkori változások stb.) Általában a szükséges anamnesztikus adatokra is kitérünk (pl. születési körülmények, mozgás-, beszéd-, szociális fejlődés), majd megegyezünk együttműködésünk további menetében. Megkérem a szülőt, hogy gyermekét a korának megfelelően tájékoztassa arról, hogy miért fordulnak hozzám. A gyermekkel töltött első alkalommal igyekszem olyan benyomást kelteni, hogy legyen kedve a további foglalkozásokhoz. A további 4-5 alkalommal a gyermek pszichodiagnosztikai vizsgálata következik.

6000 HUF

Leírás

Pszichológus Miskolcon, magánrendelés, házassági tanácsadás, válás lélektana, válás hatása a gyermekre, tanulási nehézség, magatartási probléma, serdülőkori változások, életvezetési tanácsadás.

Térkép: