Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelő(Budapest, XI. kerület)

zárva


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 08:00 - 20:00
Kedd 08:00 - 20:00
Szerda 08:00 - 20:00
Csütörtök 08:00 - 20:00
Péntek 08:00 - 20:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Diagnosztika
Mozgásszervi rehabilitáció
Orvosi kezelés
Orvosi vizsgálat
Természetgyógyászat

15 000 Ft

15 000 Ft

Általános orvosi vizsgálat

A vizsgálat a kórelőzmény-felvételt, a klasszikus fizikális vizsgálatokat (megtekintés, tapintás, kopogtatás, hallgatózás) és az orvosi konzultációt (további diagnosztikus és terápiás terv összeállítása) foglalja magában.

18 000 Ft

Autoimmun panel

Vizsgálatok

18 000 Ft

6 000 Ft

8 000 Ft

Cryoterápia (hidegterápia)

Fagyasztásos fájdalomcsillapítás, idegblokkolás, melynek segítségével komplex- és kombinált kezelési formában hideg levegő áramoltatásával friss ízületi sérülések (ficam, rándulás) esetén, lágyrész-vizenyőknél, heveny- és idült fájdalmak esetén is kiválóan alkalmazható.

8 000 Ft

CT vizsgálat - Számítógépes Rétegfelvétel - kontrasztanyagos

Kontrasztanyagos CT-vizsgálat esetén a natív vizsgálat elvégzése után kontrasztanyag adására kerül sor (intravénásan és/vagy szájon át). Kontrasztanyag adása esetén a CT-vizsgálat helyszínén a kontrasztanyag beadása előtt a páciens részéről a beleegyező nyilatkozat aláírása kötelező.

35 000 Ft

CT vizsgálat - Számítógépes Rétegfelvétel - natív

Natív CT-vizsgálat során kontrasztanyagot nem alkalmazunk. A CT-vizsgálatot minimális várakozási, illetve előjegyzési idővel (kb. 1-3 napon belül) tudjuk elvégezni szolgáltató partnereinknél. A CT-vizsgálat előtt szakorvosi vizsgálat és konzultáció történik, mely minden esetben kötelező, még akkor is, ha már történt korábban szakorvosi vizsgálat. A CT-vizsgálat térítési díját előre kell kiegyenlíteni, a vizsgálat időpontjának egyeztetésekor.

20 000 Ft

Diabetes panel

Vizsgálatok

5 000 Ft

8 000 Ft

Elektroterápia, ingeráram kezelés

Különböző frekvenciájú elektromos áram segítségével végzett fájdalomcsillapító, relaxáló, tonizáló eljárás. A mozgásszervi betegségek esetén, illetve a fájdalomcsillapításnál más terápiákkal kombinálva alkalmazzuk.

8 000 Ft

Gerinc funkcionális és statikai vizsgálata

A gerincoszlop funkcionális kapacitása meghatározható egy "gerincegér"-nek nevezett, számítógéppel összekapcsolt eszközzel. A számítógép segítségével grafikus gerincmozgás ábrázolása történik meg álló testhelyzetben, súlyt emelve, valamint előre-, hátra- és oldalhajoláskor a vizsgálat során, így az egyes csigolyák egymáshoz képest történő elmozdulásából következtetni lehet a gerinc stabilitására. Ezt követően az így kialakított kép és adatok alapján, a gerinc körüli izmok állapotát figyelembe véve meghatározásra kerül a komplex terápia módja, formája is.

15 000 Ft

Gyulladás panel

Vizsgálatok

5 000 Ft

Idegsebészeti vizsgálat

A legkülönbözőbb idegrendszeri panaszokkal és tünetekkel várjuk pácienseink jelentkezését. A vizsgálat a kórelőzmény-felvételt, a klasszikus fizikális vizsgálatokat (megtekintés, tapintás, kopogtatás, hallgatózás), a neurológiai vizsgálatot és az orvosi konzultációt (további diagnosztikus és terápiás terv összeállítása) foglalja magában.

18 000 Ft

4 000 Ft

Lipid panel

Vizsgálatok

5 000 Ft

Lökéshullám terápia

A lökéshullámok gyorsan terjedő akusztikus hullámok, melyeket számos eredetű mozgásszervi panaszok és tünetek esetén sikeresen alkalmazhatunk, mellékhatásmentesen. A mozgásszervi betegségek esetén, illetve a fájdalomcsillapításnál más terápiákkal kombinálva alkalmazzuk.

8 000 Ft

Magnetoterápia (mágnesterápia)

A kezelés ideális az egészség és a vitalitás eléréséhez és megtartásához, valamint hasznos a legkülönfélébb fájdalommal járó állapotok és kórképek esetén is. A regulációs terápiák közül az egyik leghatékonyabb módszer. Az elektromágnesesség hatásmechanizmusa: Az elektromágneses kezelések során a molekuláris rendszerek, fogadóstruktúrák töltésére hatunk, oly módon, hogy az elektronpályák energetikai változását idézzük elő. Így a testünk valamennyi sejtjére hatással lehetünk: • megkönnyítve a biokémiai reakciók lejátszódását, • segítve speciális javító proteinek szintézisét, • javítva, lerövidítve a sebgyógyulást, • intenzívebb vérkeringést biztosítva egészen a hajszálerekig, • növelve a szöveti oxigenizációt, • az erythrocyták összetapadását feloldva, • csökkentve a vérnyomást, a pulzust, • csökkentve a vegetatív feszültséget, támogatva a relaxációt, • javítva a csontfelépítést, • erősítve a kötőszöveteket, • erőteljesebb immunvédekezést előidézve, • megnövelve a salaktalanítást, • fokozatosan növekvő teljesítményt, életerőt, jó közérzetet nyújtva.

8 000 Ft

Mikrohullám terápia

A nagyfrekvenciás kezelés során a test belsejében meleg képződik (diathermia). A külső hővezetés révén nem lenne lehetséges ilyen jellegű mélységi felmelegedés, mivel a bőrben és subcutisban a vérkeringés idő előtt elszállítaná a meleget. A mikrohullám jelentősen különbözik más nagyfrekvenciás eljárásoktól: átnyomul a zsírszöveten és célzottan melegíti fel az alatta lévő rétegeket, különösen az izomzatot. Ebben segíti a páciens szubjektív melegérzete, amellyel a túladagolást elkerülhetjük. Ez a kontroll más diathermiás kezeléseknél nincsen.

8 000 Ft

MRI vizsgálat - Mágneses Rezonancia Vizsgálat - kontrasztanyagos

Kontrasztanyagos MRI-vizsgálat esetén a natív vizsgálat elvégzése után kontrasztanyag adására kerül sor (intravénásan). Kontrasztanyag adása esetén a vizsgálat helyszínén a kontrasztanyag beadása előtt a páciens részéről a beleegyező nyilatkozat aláírása kötelező. Az MRI-vizsgálatot minimális várakozási, illetve előjegyzési idővel (kb. 5-7 napon belül) tudjuk elvégezni szolgáltató partnereinknél. Az MRI-vizsgálat előtt szakorvosi vizsgálat és konzultáció történik, mely minden esetben kötelező, még akkor is, ha már történt korábban szakorvosi vizsgálat.

50 000 Ft

MRI vizsgálat - Mágneses Rezonancia Vizsgálat - natív

Natív MRI-vizsgálat során kontrasztanyagot nem alkalmazunk. Az MRI-vizsgálatot minimális várakozási, illetve előjegyzési idővel (kb. 5-7 napon belül) tudjuk elvégezni szolgáltató partnereinknél. Az MRI-vizsgálat előtt szakorvosi vizsgálat és konzultáció történik, mely minden esetben kötelező, még akkor is, ha már történt korábban szakorvosi vizsgálat. Az MRI-vizsgálat térítési díját előre kell kiegyenlíteni, a vizsgálat időpontjának egyeztetésekor.

28 000 Ft

Neurálterápia

A neurálterápia különböző, úgynevezett zavaró gócok kiszűrése és kezelése speciális ingerterápiával. Különböző reflexterápiákhoz hasonlóan, az adott szervekhez tartozó reflexzónákon, akupunktúrás meridiánokon és az idegpályákon keresztül igyekszik szabályozni az egyes szervek működését. A neurálterápia hatása a környéki idegek segítségével jut el a mélyebb szabályozandó területekre. A kezelés steril körülmények között, injekciós tűvel történik. Sokszor egy-egy kezelés is alkalmas a panaszok megszüntetésére. A neurálterápia képes kikapcsolni a szervezet távoli pontjainak működését is befolyásoló zavaró gócokat. Ilyen góc lehet egy rossz fog, egy krónikus mandulagyulladás, vagy akár egy régi műtéti heg is.

8 000 Ft

18 000 Ft

Pajzsmirigy panel

Vizsgálatok

9 000 Ft

Polarizált fényterápia

Javítja a vér keringését a hajszálerekben. Harmonizálja az anyagcsere-folyamatokat. Erősíti az immunrendszert. Serkenti a szervezet regeneratív és reparatív folyamatait. Segíti a sebgyógyulást. Megszünteti a fájdalmat vagy csökkenti az intenzitását. A mozgásszervi betegségek esetén, illetve a fájdalomcsillapításnál más terápiákkal kombinálva alkalmazzuk.

8 000 Ft

Prosztata panel

Vizsgálatok

15 000 Ft

Reumafaktor

Vizsgálatok

4 000 Ft

Sportorvosi vizsgálat

Amatőr és profi sportolással összefüggő állapotok, betegségek, sérülések megelőzése, kivizsgálása és kezelése. A vizsgálat a kórelőzmény-felvételt, a klasszikus fizikális vizsgálatokat (megtekintés, tapintás, kopogtatás, hallgatózás) és az orvosi konzultációt (további diagnosztikus és terápiás terv összeállítása) foglalja magában.

18 000 Ft

5 000 Ft

5 000 Ft

Tumormarkerek

Vizsgálatok

5 000 Ft

Ultrahang vizsgálat

Az ultrahang kezelés fájdalmatlan, mellékhatásokkal nem járó gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, relaxáló, tonizáló hatását alkalmazza. A mozgásszervi betegségek esetén, illetve a fájdalomcsillapításnál más terápiákkal kombinálva alkalmazzuk.

9 000 Ft

Vákumterápia

A mozgásszervi betegségek esetén, illetve a fájdalomcsillapításnál más terápiákkal kombinálva alkalmazzuk.

8 000 Ft

Véralvadás panel

Vizsgálatok

5 000 Ft

15 000 Ft

Vércukor profil

Vizsgálatok

15 000 Ft

Vérnyomás- és EKG-monitorozás

24 órás folyamatos EKG- és vérnyomás-monitorozás (Holter és ABPM) otthon és munkahelyen a mindennapi életkörülmények között. A vizsgálatot előtt és után szakorvosi vizsgálat és konzultáció történik. A személyes táplálkozási szokások elemzése, valamint a laboratóriumi leletek, szűrővizsgálatok összegzése során a páciens teljes szervezetére vonatkozóan adunk állapotfelmérést és értékelést, amely után a személyre szabott életmód változtatás, diéta és komplex kezelési módszerek következnek.

15 000 Ft

12 000 Ft

Vérszegénység panel

Vizsgálatok

6 000 Ft

Vérvételi alapdíj

Vizsgálatok

3 000 Ft

Vizelet panel

Vizsgálatok

4 000 Ft

EKG vizsgálat

Orvosi kezelés

9 000 Ft

Fogyasztómasszázs

Orvosi kezelés

6 000 Ft

Gyógyszer iontophoresis

Orvosi kezelés

8 000 Ft

Hajgyógyászati vizsgálat

Orvosi kezelés

15 000 Ft

Lávaköves masszázs

Orvosi kezelés

6 000 Ft

6 000 Ft

Nyirokmasszázs

Orvosi kezelés

6 000 Ft

Orvosi gyógymasszázs

Orvosi kezelés

6 000 Ft

Svédmasszázs

Orvosi kezelés

6 000 Ft

Talpmasszázs

Orvosi kezelés

6 000 Ft

15 000 Ft

Lézerterápia

A lézer kezelés fájdalom és érintésmentesen végezhető, így nem okozhat sérülést, fertőző betegség nem vihető át más betegre. Nem allergizál, nem okoz sugár vagy elektromos terhelést, nincs mellékhatása. A kezelés többször ismételhető. A kezelés gyógyszerekkel, fizikotherápiával jól kombinálható. Hatására a krónikusan szedett gyógyszerek mennyisége csökkenthető, vagy el is hagyhatók. Csak előzetesen kivizsgált beteg kezelhető!

8 000 Ft

Ultrahang terápia

Vizsgálatok

8 000 Ft

Leírás

A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelőben a modern szakorvosi diagnosztikai és terápiás eljárások mellett kiemelt szerepet tulajdonítunk a szervezetre nem ártalmas, természetes gyógymódok alkalmazásának, melyek együttes felhasználásával a legmegfelelőbb és leghatásosabb egyénre szabott kivizsgálásokat és kezeléseket tudjuk elvégezni, rövid várakozási időn belül. Számunkra az Ön egészsége az első és legfontosabb. Rendelőnkben magas színvonalú, betegközpontú szakorvosi ellátást biztosítunk kellemes, nyugodt környezetben. Az előjegyzési időpontokat szigorúan betartjuk, várakozási idő nincs, pácienseink kivizsgálására, kezelésére, tájékoztatására, kérdéseik megválaszolására mindig elegendő időt biztosítunk.

Térkép:

Képek: