LOTUS GYÓGYKÖZPONT(Siófok)

 


Specializációk

Szakterületek

Mozgásszervi rehabilitáció
Terápia
Természetgyógyászat

Akupunktúra

Orvosi kezelés

5000 HUF

Homeopátiás program

Orvosi kezelés

12000 HUF

Gerinc vizsgálat

Lotus orvosi gerinc –ízületi vizsgálat használjuk a hátgerinc elemzésére, amely segíti az orvost,hogy helyre tegye és korrigálja a nem megfelelő változásokat. A vizsgálat során a gerinc minden részét (nyaki-háti-ágyék-kereszt) külön elemzi és az eredményt grafikusan jeleníti meg az orvos. A Lotus gerinc vizsgálat rendszer lehetővé teszi az orvosnak,hogy optimális korrekciós technikát vagy egy más alternatív kezelési módszert válasszon az alkalmazáshoz.

10000 HUF

Tejes kivizsgálás AMP-Homeográfia módszerrel

A vizsgálat több mint 90%-os pontossággal felméri a szervezet teljes állapotát a hagyományos vizsgálatokkal szemben. Vizsgálja a hajlamot, a kialakulóban lévő betegséget, és a meglévő betegséget is.

10000 HUF

Gyógynövény terápia

Orvosi kezelés

4000 HUF

Komplex gerinckezelés

Orvosi kezelés

12000 HUF

Manuál terápia

A visszatérő, illetve krónikus nyak-, hát- és derékfájdalmat leggyakrabban a gerinc degeneratív betegségei (melyeknek kiváltó oka lehet valamilyen sérülés vagy akár maga az öregedés is), valamint a gerinc statikai rendellenességei okozzák. CSONTKOVÁCS az nagyon fontos része a gerinc terápiának. Segíti vissza állítani a gerincet a normális állapotára:levezeti a blokkokat,kompressziókat,helyére állítja az elcsúszott porcokat,csigolyákat,ízületeket.

7000 HUF

3000 HUF

Leírás

A LOTUS GYÓGYKÖZPONTBAN alkalmazott terápia tizenhat éves kutatómunkánk eredménye. Figyelmünket a támasztó szövetekre és a mozgásszervi megbetegedésekre, és az ezzel kapcsolatos problémák feltárására összpontosítottam. Felfedeztem egy olyan módszert, amely a mozgásszervek és a támasztó szövetek gyógyítására koncentrál - felhasználva az ősi keleti és orosz természetes gyógymódokat, valamint a modern tudományos kutatások eredményeit is.

Térkép: