Dr. Péchy ZsuzsannaPszichiáter (Budapest, XII. kerület)

 


Leírás

Több mint három évtizedes szakmai tudásomat a ma 135 éves nagy múltú és hagyományú intézményben szereztem. Itt lehetőségem volt különbözõ szemléletű psychiatriai tapasztalatok megszerzésére, psychoterapiás tevékenység elsajátítására, különbözõ gyógyítási szemléletek megismerésére és gyakorlására. Mindezekre alapozva állok a rászorulók segítségére. A lelki zavarok – félretéve az elõítéleteket – ugyanúgy gyógyítást igényelnek, mint a testi betegségeink.

Amivel foglalkozom: az ember életminősége, realitásérzéke, válságai, a harmadik évezred stress és teljesítmény-terheinek következményei.

Mikor keresse a rendelést: kamasz kortól az idős korig minden olyan változásnál, ami érinti a korábbi testi és lelki egyensúlyt, teljesítményét, életminőségét; ha általában sikeres ember és mégis elégedetlen vagy elfáradt.

Tüneti felsorolás a felismerés megkönnyítésére: alvászavarok, kifáradás, kiégettség érzés, krisis állapotok, hangulati változások, szorongás, pánik, kényszer tünetek, magatartás és táplálkozási zavarok, (anorexia – bulaemia), testi tünetek és fájdalmak, gondolkodásbéli zavarok, személyiségzavarok, memória zavarok és függőségi állapotok.

A segítségnyújtás lehetőségei: a mai embert életformája és mindennapi kockázati tényezői eljuttatták energia forrásainak végső határához, ezért egyéb segítségre lehet szüksége. Segít kijutni a stress spirálból a psychoterapia, a gyógynövény alapú szerek. Az egyensúly helyreállítására széles a választék a modern gyógyszerek között.

Munkám célja: az életminőség jobbítása, a megelőzés és a rehabilitáció.

Térkép:

Képek: