Dr. Gulyás BrigittaPszichológus, ... (Budapest, XII. kerület)

 


Leírás

1995-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben pszichiátriából, majd 2003-ban pszichoterápiából szakvizsgáztam. Pályámat a Pomázi Munkaterápiás Intézetben kezdtem, ahol elsõsorban a pszichózisok diagnosztikájában és kezelésében szereztem jártasságot. Jelenleg a Budai MÁV Kórház Ideggyógyászati Osztályán dolgozom, melynek fõ profilja a hangulatzavarok és szorongásos kórképek mellett a neurologia és pszichiátria határterületét érintõ megbetegedések.

Pszichoanalitikus szemléletű csoportképzésben részesültem, szimbólumterápiás (autogén tréning, imagináció, meditáció, archaikus gyógymódok) végzettségem van, emellett a Hellinger féle családállítás módszerét is elsajátítottam. Érdeklõdésem a pánik betegség és szorongásos zavarok mellett az utóbbi években a pszichoonkológia felé fordult.

A pánik betegség, szorongásos zavarok, pszichoszomatikus megbetegedések és daganatos betegek pszichoterápiája mellett vállalok önismereti tréninget, személyiségfejlesztést is egyéni rövid- vagy hosszú terápiaformájában. Igény szerint elegendõ jelentkezõ esetén relaxációs csoportot is szívesen indítok.

Térkép:

Képek: