Te itt vagy: 

>>>>

Záprel Helga Akupresszőr-Természetgyógyász

Záprel Helga Akupresszőr-Természetgyógyász(Győr)

zárva

 


Elérhetőségek:

Rendelési idő

Hétfő 12:00 - 18:00
Kedd 14:00 - 18:00
Szerda 08:00 - 14:00
Csütörtök Zárva
Péntek 14:00 - 20:00
Szombat 08:00 - 14:00
Vasárnap Zárva

Specializációk

Szakterületek

Természetgyógyászat

Bach-virágterápia

Finom, szelíd, teljesen személyre szabott harmóniát, békét és megnyugvást elõsegítõ terápia, mely során Bach-virágterápiás kártyák és állapotfelmérés, beszélgetés után összeállítjuk a saját, 30ml-es esszenciakeveréked. A 38+1 cseppet tartalmazó virágesszencia sorozat számos lelki probléma feloldásában, az egyensúly helyreállításában tud segítséget adni. Szelíd gyógyhatása révén, remek kiegészítõje egyéb természetes gyógymódoknak, kezeléseknek. Fontos kiemelni, hogy Bach-cseppekkel mindig az éppen fennálló, aktuális lelki problémákat oldjuk fel, azokat, amelyek az adott pillanatban a legjobban zavarnak. Nem tudunk egy keverékben minden problémát kezelni, és pillanatok alatt elmulasztani. A tanácsadás során Bach-virágterápiás kártyákat is használok.

3500 HUF

Csakra- és kristályterápia auratisztítással és gyógyító energiákkal

Testre-lélekre, szellemre ható különleges terápia, mely során a kristályok finom, tiszta rezgését is használjuk, helyreállítva az egész szervezet energetikai egyensúlyát. A kristályok energiájával történõ kezelés a testet-lelket és- szellemet hangolja össze rendkívül finoman, de hatékonyan. Teljes relaxáció a hét fõ, valamint 5 mellék-csakrára helyezett tisztított és feltöltött ásványokkal, valamint energiakezeléssel egybekötve. A terápia során testi-lelki megnyugvás, a csakrák és az aura tisztulása, és feltöltése megy végbe. Az egyes energiaközpontok egyensúlya harmonizálódik, segítve az egész test és lélek gyógyulását, az egészség elnyerését. Csodálatos lazítás a testnek-és a léleknek egyaránt, mindez kellemes, meditatív zene mellett. Nem csupán egy kellemes energetikai felüdülésben, hanem a kristályok szépségével járó esztétikai élményben is részed lehet. Kristálygyógyászat közben gyakran tapasztalom, hogy az intuíció még inkább felerõsödik, erõsödik a tudatosság, és a kezelés a gondolatokat is segít kitisztítani. Hatása rendkívül mély, és összetett. Szükség esetén testgyertya-kezeléssel is kiegészítem a terápiát.

4000 HUF

Önismeret- és Lélekelemzés Tarot-val és egyéb terápiás kártyákkal

Egy kreatív, önismereti technika, mely során a kártyát arra használjuk, hogy a tudatalattiban rejlõ, mélyebb információkat a felszínre hozzuk. Fontosnak tartom kiemelni, hogy nem jóslásról van szó, hanem egy önismereti, lélekelemzõ, felszabadító és segítõ terápiáról, mely alatt a kártyák képeit, szimbólumait használjuk. A terápia során az intuíciót is fejlesztjük, a tanácsadás során a kérdezõt aktívan bevonom a beszélgetésbe, elemzésbe. Terápiás, segítõ hatása a mélyebben rejlõ, olykor elnyomott érzések felszínre kerülésében, azok megismerésében, valamint a tanácsadásban van, viszont a pszichológusi kezelést természetesen nem helyettesíti. Az elemzés során rávilágíthatunk arra, hogy jó irányba haladunk-e, és még idejében figyelmeztet, ha szükséges változtatnunk /pl. rossz párkapcsolat esetén tanácsot ad arra, hogy érdemes-e megmenteni azt, illetve milyen változtatásokkal tehetünk a legtöbbet a fejlõdésünk, önmagunk és a kapcsolatunk érdekében/. Választ kaphatsz kérdéseidre, betekinthetsz abba, hogy jó úton haladsz-e az életedben, vagy szükséged van-e változtatásra. Számos tanácsot kaphatsz, melyek mind a Te életedet, fejlõdésedet szolgálja.

4000 HUF

Stresszoldás, 3in1 Concepts- One Brain Kineziológia módszerével

A kineziológia egy csodálatos, lényegre törő, Test-Lélek-Szellem egységét magába foglaló holisztikus, fizikai közérzetet javító módszer. Alapelmélete és mozgatórugója, hogy minden esemény, mely fogantatástól kezdve történik velünk, hatással van a jelen életünkre. Az elszenvedett traumák /akár tudatosultak,akár nem/ enegretikai blokkokat okoznak. A kineziológiai oldás során ezeket a rögzített, eltárolt információkat teszteljük ki, tárjuk fel izomteszteléssel. Az információk ugyanis sejtszinten elraktározódnak, és a kineziológia eszközével ezeket az energetikai blokkokat tudja a kineziológus felszabadítani. Továbbá segíti az önismeretet és a képességek fejlődését.

6000 HUF

Test- és fülakurepsszúra-természetgyógyászat

Az akupresszúra és az akupunktúra, vagyis a Hagyományos Kínai Orvoslás több évezredes múltra visszatekintõ, rendkívül összetett tudomány. Alapja a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtése, az egészséges és harmónikus energiaáramlás, a Yin és Yang összhangja az Öt Elem Tana szerint. Ezen elv szerint, ha a testi vagy lelki egyensúly felbillen, akkor ott betegség, ahogy a kínai orvoslás mondja, diszharmónia lép fel, így a Qi /chi/ nem tud megfelelõen áramlani. A kezelések során ennek a harmóniának a visszaállítása a cél. A kínai gyógyászatban mindig a teljes embert szemléljük, és a problémát is egészében, a testi-lelki, valamint az egyes szervek közötti egységként nézzük. Az akupresszúrás kezelések során mindvégig a testi-lelki-szellemi egyensúly visszaállítását, illetve annak megõrzését segítjük elõ úgy, hogy a testen végigfutó 12 fõ, több mellék, valamint extra meridiánok, energiapályák pontjait kezeljük. Hasonló elven mûködik, mint a reflexológia, csak mi a talp helyett a fület, mint mikro-rendszert és a testet használjuk,-melyet átszõnek az energiapályák- így közvetlenül és közvetetten is tudunk hatni a szervezetre, annak energetikájára. A terápia során a fizikai érintés gyógyító ereje és energiaátadás mellett Soft-lézer készüléket, vagyis lézerterápiát is használok. A gyógyító lézerfény remekül alkalmazható az egyes akupresszúrás pontokon, még eredményesebbé téve a kezeléseket. Azon kívül, hogy az akupresszúrás pontok kezelésének hatékonyságát növeli, általános gyulladáscsökkentõ, sebgyógyító, fájdalomcsillapító és kozmetikai ránctalanító hatással is rendelkezik.

5000 HUF

Leírás

természetgyógyászat, test-és fül akupresszúra, stresszoldás One Brain Kineziológia technikáival, meridián-masszázs, Bach-virágterápia és további testi-lelki-szellemi gyógyulást segítő szolgáltatások

Térkép: